Produktinformation

Retro Design Line opbevarer din mad med stil. Nyd ikonisk styling med Retro Design Line. Retro Design Line tager sin inspiration fra de ikoniske stilarter fra 1950'erne og 60'erne. Linjen fås i to klassiske farver, og begge modeller har et markant dørhåndtag i metal. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Retro Design Line opbevarer din mad med stil

Nyd ikonisk styling med Retro Design Line. Retro Design Line tager sin inspiration fra de ikoniske stilarter fra 1950'erne og 60'erne. Linjen fås i to klassiske farver, og begge modeller har et markant dørhåndtag i metal.

TwinTech® No Frost køle-/fryseskab holder maden hydreret.

TwinTech® No Frost køle-/fryseskab holder maden saftigere. TwinTech® teknologien har dobbelt kølesystem. Det ene kølesystem nedkøler fryseren, så der ikke opstår frost. Det andet kølesystm køler køleskabet og giver den rette fugtighed, som fødevarerne kræver for at forblive friske og sunde, da frossen luft fra fryseren ikke kommer ind i køleskabet.

MultiFlow luftkanaler bibeholder kvaliteten på dine dagligvarer.

MultiFlow køleteknologi leverer en stabil temperatur på tværs af køleskabet. Flere luftkanaler i bagvæggen cirkulerer kold luft og sørger for, at den når hver hylde. Bibeholder kvaliteten på alle dine dagligvarer.

Klare LED lys lader dig se alt indeni.

Sig farvel til mørkt køleskabsinteriør, hvor du næsten ikke kan se, hvad du leder efter. Den bløde og jævne belysning fra det klare indvendige LED lys giver dig den synlighed, du har brug for, og er energieffektiv.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone