Produktdetaljer

Energirigtig opvaskemaskine i hvid med plads til 13 standard kuverter. Energibesparende teknologier for en hurtigere opvask samt suveræne tørreresultater med AirDry lufttøring. Maskinen har desuden autosluk-funktion, så du intet standby forbrug har efter endt opvask. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESF5557LOW

Hvert glas står sikkert og vaskes pletfrit med GlassHolder

GlassHolder i opvaskemaskinens nederste stativ er et sikkert sted til dine høje vinglas. Den kan holde op til 4 vinglas og kan indstilles til at passe til forskellige bredder.

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESF5557LOW

Blød støtte af dine sarte glas

SoftSpike-gummiholderne minimerer risikoen for ituslåede glas under opvasken ved at sørge for, at dine sarte glas bliver stående oprejst.

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESF5557LOW

Naturligt inspireret tørring

Vores nye AirDry-teknologi benytter naturlig lufttørring til slut. Den åbner lugen med 10 cm til slut i programmet, indtil du tager tingene ud. En naturlig måde til maksimal tørring og mindre elregninger.

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

3

Upraktisk indretning

Af Jholm På 12 februar 2020

Til vores brug (2 personer) er indretningen meget upraktisk, tallerkener rasler og ingen eller dårlig plads til kopper og glas.
Kurve udtræk meget løst og ustabilt. Ikke så smart som annonceret med at lågen selv åbner og slipper damp ud i lokalet og under bordpladen. Vaske kvalitet lidt blandet, men i almindelighed OK bortset fra problemer med te-krus, tørrede gryn og rødvinsglas som har krævende placering
Pænt støjsvag, men har alt i alt været en skuffelse som vi nu må affinde sig med.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for din anmeldelse
Lågen åbner for at opnå et bedre tørreresultat, men der er mulighed for at slå funktionen fra, hvis den ikke ønskes.
Der er mange forskellige former og størrelser på service og for nogen kan det give lidt udfordringer.
Nogle madrester som nævnes kan med fordel skylles af inden det kommer i opvaskemaskinen, hvis den ikke skal kører en vask hver dag. Dette for at de ikke tørre for meget ind og sætter sig fast.
Mvh Sanne. Electrolux

1

Dette produkt har en dårlig indretning

Af Sander1 På 08 december 2018

Maskinens indretning er dårlig, svært at placere kopper og glas og dermed udnytte at maskinen skulle passe til 13 kuverter. Desværre lod jeg mig overtale af en telefonisk opfølger til at ændre mit valg fra Miele, men det er jo min egen fejl. En dyr fejlinvestering - en kilde til daglig irritation. Skal siges at sælger har tilbudt at tage varen tilbage, men vi har jo haft udgifter til ag få maskinen installeret , så det afstod vi fra.

 • Design
  5
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  5
 • Bekræftet køb

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESM48331SW
700 MaxiFlex til underbygning med AirDry lufttørring, 14 kuverter, 60 cm

Energirigtig opvaskemaskine i hvid med den innovative MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Bedre dækning med Satellite spulearmen, der når rundt i alle hjørner. Modellen tørre effektivt servicen med AirDry-teknologien. Føres ...

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESM48331SX
700 MaxiFlex til underbygning med AirDry lufttørring, 14 kuverter, 60 cm

Energirigtig opvaskemaskine i stål med den innovative MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Bedre dækning med Satellite spulearmen, der når rundt i alle hjørner. Modellen tørre effektivt servicen med AirDry-teknologien. Føres ...

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESF5545LOX
300 AirDry til underbygning med AirDry lufttørring, 13 kuverter, 60 cm

Klassisk opvaskemaskine i stål med god plads og energibesparende teknologier for en hurtigere opvask, bedre tørring og autosluk-funktion, så du intet standby forbrug har efter endt opvask.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt