Produktdetaljer

Energirigtig opvaskemaskine i stål med den innovative MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Bedre dækning med Satellite spulearmen, der når rundt i alle hjørner. Modellen tørre effektivt servicen med AirDry-teknologien. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESM48331SX

Brug hvert redskab i køkkenet

Med 700 MaxiFlex-opvaskemaskinens skuffe kan du slippe din kreativitet løs og bruge alt dit køkkengrej. Du kan tilpasse indretningen til hver ting, fra bestik til stort kogegrej.

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESM48331SX

Alt dit bestik vaskes på én gang med MaxiFlex

MaxiFlex-skuffen er designet til bestik og køkkengrej i alle former og størrelser. Uanset, om delene er store eller har usædvanlig facon, betyder de justerbare skillevægge og den dybe skuffe, at alt er nemt at lægge i.

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESM48331SX

Fuld dækning med SatelliteClean 

Dit service kommer pletfrit ud med SatelliteClean med tre gange bedre resultat end standarden. Takket være den dobbeltroterende arm, som hele tiden ændrer spulevinkel, rengøres selv stort køkkengrej grundigt.

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESM48331SX

Tre gange bedre tørring med AirDry 

Den nye AirDry-teknologi bruger naturlig luftstrøm til at afslutte tørring. Det giver et tre gange bedre resultat end systemer med lukket låge. Lågen åbner 10 cm. ved programmets afslutning og lader luften cirkulere for suveræne tørreresultater.

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Vi indsamler anmeldelser af produkter, der har lignende funktionssæt.

2

Skrøbelig maskine.

Af WordsDK På 27 august 2020

Jeg havde virkelig set frem til at få ny opvaskemaskine. Som altid søger jeg rundt på nettet efter fakta inden jeg foretaget et køb, men denne var der desværre ikke anmeldelser nok til at jeg er tilfreds med mit køb. ESM48331SX virker utrolig billig og skrøbelig selv min gamle opvaskemaskine med rustne kurve virkede mere stabil og gennemtænkt. Alle 3 kurve i ESM48331SX virker meget skrøbelige og hvis man f.eks. fylder den nederste kurv op bagfra med tallerkner tipper kurven bagover....simpelthen for ringe. Kurvene virker generelt meget ustabile og rykke fra side til side når man trækker dem ud, eller skubber dem ind. Ikke den kvalitet man forventer af en maskine til 6500kr Jeg er skuffet og kan ikke anbefale denne model.

 • Design
  4
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  1
 • Anmeldelse fra produktlotteri

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at den ikke lever op til dine forventninger. Anmeldelser er vi altid glade for uanset om det er ris eller ros. Som kunde har man forskellige behov og ønsker. Derfor er det godt, når vi som forbrugere anmelder vores oplevelser.

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

Helt tilfreds

Af Vonsan På 25 oktober 2020 Oversat fra svensk

Hurtig levering
Let at bestille
Billig
let at bruge

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Vonsan anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
4

En kompetent maskine, men nogle mangler

Af Andreas_ace På 10 juli 2020 Oversat fra svensk

En virkelig stille maskine, og opvasken er virkelig ren. God tørreffekt, fungerer overraskende godt på plast. Rigtig retter i det øverste bestik / tilbehørskurv.
Der er dog nogle ulemper. Mellemfadskurven er mest velegnet til kun briller, kopper og skåle, da der er meget få "guidepinde", som også er meget korte. Da det er meget vanskeligt at vaske babyflasker, er de vanskelige at så.
Jeg synes, der skal være en tætningslist, der sidder mellem maskinen og skabet, så spild eller snavs ikke skal komme ind imellem.
Den nederste håndvask har evnen til at gå tilbage i maskinen, når den er på døren. Dette kan være en designfejl på min bestemte maskine, at døren ikke går helt ned, men maskinen er helt i "bølge", så den ikke vippes bagud.

Men det er bestemt en god maskine.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  3
 • Andreas_ace anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESM48331SW
700 serie MaxiFlex til underbygning med AirDry lufttørring, 14 kuverter, 60 cm

Energirigtig opvaskemaskine i hvid med den innovative MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Bedre dækning med Satellite spulearmen, der når rundt i alle hjørner. Modellen tørre effektivt servicen med AirDry-teknologien. Føres ...

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESF5545LOX
300 serie AirDry til underbygning med AirDry lufttørring, 13 kuverter, 60 cm

Klassisk opvaskemaskine i stål med god plads og energibesparende teknologier for en hurtigere opvask, bedre tørring og autosluk-funktion, så du intet standby forbrug har efter endt opvask.

Electrolux - Opvaskemaskine 45-60 cm - ESF5545LOW
300 serie AirDry til underbygning med AirDry lufttørring, 13 kuverter, 60 cm

Rene tallerkener på den halve tid. Med den bekvemme TimeManager-funktion kan du halvere programtiden, så dine tallerkener er parate til brug, når du skal bruge dem. Perfekt, når du har gæster.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes