Produktinformation

Nyd sprødt og velsmagende mad tilberedt med lidt eller ingen olie. Alsidigheden gør at du både kan friturestege, bage, grille og stege.

Fordele

Electrolux - Air Fryer - E6AF1-4ST

Den sunde måde at nyde stegt mad på

Nyd sprødt, velsmagende, stegt mad tilberedt med lidt eller slet ingen olie. Med den alsidige 6 AirFryer kan du stege, grille, riste og endda bage. Lækre måltider, til hele familien, uden den dårlige samvittighed ved at bruge olie

Electrolux - Air Fryer - E6AF1-4ST

Steg mad med op til 90% mindre fedt og op til 50% færre kalorier.

Explore 6 AirFryer giver dig en sundere måde at nyde dine stegte yndlingsretter på. Cirkulerende varm luft opvarmer maden fra alle vinkler og giver en naturlig, sprød konsistens.

*Sammenlignet med friturestegte pommes frites. Analyse foretaget af akkrediteret laboratorium (ISO/IEC 17025:2017).

Electrolux - Air Fryer - E6AF1-4ST

Steg, bag, rist og grill

Explore 6 Air Fryer er en fantastisk all-rounder i køkkenet. Der er ikke behov for flere forskellige apparater, når du er i humør til at bage, stege eller grille – det hele kan gøres med Air Fryer. Og du kan blive inspireret af de skræddersyede opskrifter.

Electrolux - Air Fryer - E6AF1-4ST

Nem tilberedning med forudindstillede programmer

Otte forindstillede tilberedningsprogrammer gør det nemt at opnå lækre, sunde resultater. Uanset om du bager cupcakes, rister kylling eller steger grøntsager, er Explore 6 Air Fryer hurtig og nem at bruge.

Stor kapacitet til familiens måltider

Tilbered sunde måltider til hele familien med Explore 6 Air Fryers store kapacitet. Den aftagelige kurv er stor nok til at tilberede en hel kylling på én gang.

Electrolux - Air Fryer - E6AF1-4ST

Nem rengøring med dele der tåler maskinopvask

Alle aftagelige dele af Explore 6 Air Fryeren kan rengøres sikkert i opvaskemaskinen. Det betyder færre ting at vaske op i hånden

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone