Produktdetaljer

Præcist resultat, hver gang med syv indstillinger . Uanset hvilken type brød, du rister, har Explore 7 Toaster den perfekte indstilling. Vælg mellem syv forskellige ristningsindstillinger, der giver lavere temperatur til bløde brød som brioche, og højere temperatur til de hårdere brød som ciabatta. Your toast, your way.

Fordele

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Your toast, Your way med Explore 7 toaster

Explore 7 toasteren leverer præcise resultater på alt fra optøning af brødskiver til ristning af bagels. De justérbare indstillinger gør det muligt at skabe din ideelle toast. Og det medfølgende tilbehør sikrer at du også kan lune kager

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Præcist resultat hver gang med 7 indstillinger

Uanset hvilken type brød, du varmer, har Explore 7 Toasteren den perfekte indstilling. Vælg mellem 7 forskellinge ristningsindstillinger, der giver lavere temperatur til bløde brød som brioche, og højere temperatur til de hårdere brød som ciabatta.

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Optøning eller opvarmning med et enkelt tryk på en knap

Bring bagerens friskhed tilbage til dit brød med Explore 7 toasterens genopvarmningsindstilling. Programmet varmer forsigtigt brødet igennem uden at genriste det og optøningsfunktionen genopliver hurtigt brød og skiver, der har været opbevaret i fryseren, til præcis din smag

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Brødvarmerstativ og støvlåg

Varm forsigtigt kager og croissanter med det medfølgende brødvarmerstativ. Det praktiske tilbehør placeres på toppen af toasteren, hvilket giver en nem måde at varme brødet jævnt på, som er for store til toasteren. Og plastiklåget holder støvet ude, når toasteren ikke er i brug.

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Præcist resultat med løft-og-kig funktion

Undgå at din toast bliver under- eller overristet med løft-og-kig funktionen. Det stangtræk-betjente system giver dig mulighed for at kigge på din toast uden at forstyrre cyklussen. Giver dig perfekt resultat, hver gang, uden gætværk.

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Ubesværet rengøring, med krummebakke

Krummebakken er designet til at fange alle krummer, så det ikke er nødvendigt at vende toasteren på hovedet, når det er tid til en hurtig rengøring. Bakken er let at trække ud og tømme, hvilket sparer tid på vedligehold og andre rengøringsopgaver.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Toaster - EAT3300
Love Your Day Toaster

Toaster med elektronisk bruningskontrol og funktion til genopvarmning og optøning.

Electrolux - Toaster - EAT7700
7000 Series Toaster

Toaster med flere funktioner til alsidigt brug. Udført i rustfrit stål og passer til de øvrige produkter i 7000-serien.

Electrolux - Toaster - EAT3330
Love Your Day Toaster

Hvad er en søndagsfrokost uden et stykke godt ristet brød?! Love Your Day toaster har alt hvad du behøver for at få en vidunderlig skive brød med 7 ristningsindstillinger samt optønings- og genopvarmingsfunktion

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt