Produktdetaljer

Præcist resultat, hver gang med syv indstillinger . Uanset hvilken type brød, du rister, har Explore 7 Toaster den perfekte indstilling. Vælg mellem syv forskellige ristningsindstillinger, der giver lavere temperatur til bløde brød som brioche, og højere temperatur til de hårdere brød som ciabatta. Your toast, your way.

Fordele

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Your toast, Your way med Explore 7 toaster

Explore 7 toasteren leverer præcise resultater på alt fra optøning af brødskiver til ristning af bagels. De justérbare indstillinger gør det muligt at skabe din ideelle toast. Og det medfølgende tilbehør sikrer at du også kan lune kager

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Præcist resultat hver gang med 7 indstillinger

Uanset hvilken type brød, du varmer, har Explore 7 Toasteren den perfekte indstilling. Vælg mellem 7 forskellinge ristningsindstillinger, der giver lavere temperatur til bløde brød som brioche, og højere temperatur til de hårdere brød som ciabatta.

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Optøning eller opvarmning med et enkelt tryk på en knap

Bring bagerens friskhed tilbage til dit brød med Explore 7 toasterens genopvarmningsindstilling. Programmet varmer forsigtigt brødet igennem uden at genriste det og optøningsfunktionen genopliver hurtigt brød og skiver, der har været opbevaret i fryseren, til præcis din smag

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Brødvarmerstativ og støvlåg

Varm forsigtigt kager og croissanter med det medfølgende brødvarmerstativ. Det praktiske tilbehør placeres på toppen af toasteren, hvilket giver en nem måde at varme brødet jævnt på, som er for store til toasteren. Og plastiklåget holder støvet ude, når toasteren ikke er i brug.

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Præcist resultat med løft-og-kig funktion

Undgå at din toast bliver under- eller overristet med løft-og-kig funktionen. Det stangtræk-betjente system giver dig mulighed for at kigge på din toast uden at forstyrre cyklussen. Giver dig perfekt resultat, hver gang, uden gætværk.

Electrolux - Toaster - E7T1-6BP

Ubesværet rengøring, med krummebakke

Krummebakken er designet til at fange alle krummer, så det ikke er nødvendigt at vende toasteren på hovedet, når det er tid til en hurtig rengøring. Bakken er let at trække ud og tømme, hvilket sparer tid på vedligehold og andre rengøringsopgaver.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes