Produktinformation

Præcist resultat, hver gang med syv indstillinger . Uanset hvilken type brød, du rister, har Explore 7 Toaster den perfekte indstilling. Vælg mellem syv forskellige ristningsindstillinger, der giver lavere temperatur til bløde brød som brioche, og højere temperatur til de hårdere brød som ciabatta. Your toast, your way.

Fordele

Your toast, Your way med Explore 7 toaster

Explore 7 toasteren leverer præcise resultater på alt fra optøning af brødskiver til ristning af bagels. De justérbare indstillinger gør det muligt at skabe din ideelle toast. Og det medfølgende tilbehør sikrer at du også kan lune kager

Præcist resultat hver gang med 7 indstillinger

Uanset hvilken type brød, du varmer, har Explore 7 Toasteren den perfekte indstilling. Vælg mellem 7 forskellinge ristningsindstillinger, der giver lavere temperatur til bløde brød som brioche, og højere temperatur til de hårdere brød som ciabatta.

Optøning eller opvarmning med et enkelt tryk på en knap

Bring bagerens friskhed tilbage til dit brød med Explore 7 toasterens genopvarmningsindstilling. Programmet varmer forsigtigt brødet igennem uden at genriste det og optøningsfunktionen genopliver hurtigt brød og skiver, der har været opbevaret i fryseren, til præcis din smag

Brødvarmerstativ og støvlåg

Varm forsigtigt kager og croissanter med det medfølgende brødvarmerstativ. Det praktiske tilbehør placeres på toppen af toasteren, hvilket giver en nem måde at varme brødet jævnt på, som er for store til toasteren. Og plastiklåget holder støvet ude, når toasteren ikke er i brug.

Præcist resultat med løft-og-kig funktion

Undgå at din toast bliver under- eller overristet med løft-og-kig funktionen. Det stangtræk-betjente system giver dig mulighed for at kigge på din toast uden at forstyrre cyklussen. Giver dig perfekt resultat, hver gang, uden gætværk.

Ubesværet rengøring, med krummebakke

Krummebakken er designet til at fange alle krummer, så det ikke er nødvendigt at vende toasteren på hovedet, når det er tid til en hurtig rengøring. Bakken er let at trække ud og tømme, hvilket sparer tid på vedligehold og andre rengøringsopgaver.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone