Produktinformation

Create 4 elkedel i smart glasdesign med 1,7 l kapacitet. Glasset gør det nemt at holde øje med, hvornår vandet koger, og elkedlen trænger til rengøring.

Fordele

Hurtigt og nemt

Det attraktive glasdesign og den hurtige kogetid gør denne kedel til et must-have i ethvert moderne køkken. Med en glaskande, kan du med det samme se, hvornår den skal rengøres. Sparer tid, når du laver mad eller varmer varme drikke.

Attraktivt glasdesign

En flot kedel, der ser godt ud på køkkenbordet med sit design i glas og rustfrit stål. Den har en holdbar glasbeholder på 1,7 liter.

Sikker og hurtig.

Anti tørkogningsfunktionen slukker for elkedlen, når der ikke er noget vand, og auto-off gør det samme, når vandet har nået kogepunktet.

Ledningsfri bekvemmelighed.

Create 4 elkedlen har et ledningsfrti design med 360° drejelig base og låg, der kan åbnes med én hånd, så det er nemt for dig.

Let at rengøre.

Den store åbning giver nem adgang til elkedlens inderside, og glasdesignet gør, at du kan se, når den skal rengøres. Ved at skjule elkedlens varmelegeme i basen dannes der mindre rust og kalk inde i elkedlen.

Anti-kalkfilter.

Anti-kalkfilteret holder vandkvaliteten ren i længere tid, hvilket resulterer i kogt vand med bedre smag.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone