Produktdetaljer

Create 4 elkedel i smart glasdesign med 1,7 l kapacitet. Glasset gør det nemt at holde øje med, hvornår vandet koger, og elkedlen trænger til rengøring.

Fordele

Hurtigt og nemt

Det attraktive glasdesign og hurtige kogning gør denne kedel til et must-have i ethvert moderne køkken. Glaskedlens gennemsigtighed gør det nemt at se, hvornår den skal rengøres. Og det sparer dig tid, da du kan tjekke, hvornår vandet er opvarmet til det niveau, du ønsker.

Attraktivt glasdesign.

Denne attraktive elkedel er fremstillet af glas og rustfrit stål og ser godt ud på din bordplade. Den holdbare glaskande på 1,7 l giver fuld gennemsigtighed, så du nemt kan opvarme vandet til din ønskede præference.

Sikker og hurtig.

Anti tørkogningsfunktionen slukker for elkedlen, når der ikke er noget vand, og auto-off gør det samme, når vandet har nået kogepunktet. Ved at opvarme dit vand i en elkedel af glas sparer du også tid, når du laver mad.

Ledningsfri bekvemmelighed.

Create 4 elkedlens ledningsfri design har en 360° drejelig base og åbning af låget med én hånd for at gøre det nemmere for dig.

Let at rengøre.

Den store åbning giver nem adgang til elkedlens indre, mens glasdesignet betyder, at du kan se præcis, hvornår din elkedel skal rengøres. Ved at skjule elkedlens varmelegeme inde i bunden er din elkedel også mindre udsat for rust og kalkaflejringer.

Anti-kalkfilter.

Anti-kalkfilteret holder vandkvaliteten ren i længere tid, hvilket resulterer i kogt vand med bedre smag.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone