Produktdetaljer

SimpliCare kondenstørretumbler med 7 kg maks kapacitet i energiklasse B. Tørretumbleren er udstyret med en sensor, der måler fugtigheden i tøjet, for at tilpasse tørretiden. Derved undgår du at tøjet overtørres og sparer samtidig på energiforbruget. Desuden er der mulighed for udskudt start og tidsstyret tørring.

Fordele

Electrolux - Kondenstørretumbler - EW2C327R1

Automatisk tilpasning af tid og energiforbrug for en effektiv tørring

Overlad trygt dit vasketøj til SimpliCare tørretumbleren med OptiSense, som automatisk justerer tid og energiforbrug, afhængigt af mængden af vasketøj. Derfor tørres dit tøj hurtigt og skånsomt og overtørres aldrig.

Electrolux - Kondenstørretumbler - EW2C327R1

Effektiv tørring med OptiSense

Det smarte OptiSense-system i vores tørretumbler tilpasser automatisk tørretiden efter mængden af vasketøj. Det overvåger fugtigheden, så dit tøj altid er perfekt tørt. Takket være sensoren bruges der aldrig for meget energi.

Electrolux - Kondenstørretumbler - EW2C327R1

Bekvem tørring med Udskudt start

Med Udskudt start-funktionen arbejder tørretumbleren, når det passer dig. Indstil nemt tørreprogrammet til at passe ind i din dagligdag. Du skal bare indtaste tidspunktet, så gør maskinen resten.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone