Produktdetaljer

Kvalitetsmaskine der vasker 10 kg og tørrer 6 kg. Maskinen har programmet NonStop 3t/3kg, der vasker og tørrer dit tøj på én gang. Vaskemaskinen har desuden damp og både vaskemaskine og tørretumbler er Woolmark Blue certificeret for ultimativ tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW9W8861E9

Din garderobe. Vasket, tørret og klar til at tage på

Med Washer Dryer 900 kan du trygt vaske og tørre dit yndlingstøj, selv silke og dun. DelicateCare-systemet med varmepumpe sikrer lave temperaturer og tromlebevægelse til ethvert stof. Selv silke har 50% færre folder.

Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW9W8861E9

Selv silke har 50 % færre krøller*

Vores DelicateCare System tilpasser temperatur og bevægelse efter tøjet til korrekt pleje. Tøjets kvalitet beskyttes.

*Sammenlignet med lufttørring.

Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW9W8861E9

Tøj genopfrisket med SteamCare

SteamCare programmet opfrisker tøjet med damp, reducerer folder og minimerer strygning. Så tøjet holder form og tekstur længere. FreshScent systemet kombinerer duft med skånsom damp for at genopfriske stoffet.

Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW9W8861E9

Tilpasset pleje på kortere tid

Vores SensiCare System vejer hver fyldning og justerer automatisk programmet, så dit tøj bliver rent på rette tid. Det forhindrer overvask og sikrer, at tøjartiklerne holder deres udseende og fornemmelse længere.

Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW9W8861E9

Vask og tørring tilpasset din garderobe

PerfectCare 900 tilpasser temperatur og tromlebevægelse til dit tøj. Det intuitive programtilvalg sikrer tørring til alle vaskeprogrammer, bomuld, syntetisk og selv silke. En vask på 3 kg er ren og tør på 3 timer.

Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW9W8861E9

Kyndig pleje med det halve energiforbrug

Med PerfectCare900s HP-teknologi kan du vaske og tørre tøj ved næsten det halve af normal temperatur. Derfor plejes dit tøj perfekt uden unødvendig varme. Det sikrer imponerende resultater med meget lavere energiforbrug.

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

5

Virkelig god maskine

Af Friis På 21 september 2021

Har brugt den i 2 uger og er meget tilfreds da den lever op til min forventning. Købt da der ikke var plads til to maskiner i rummet. En mindre detalje var at Dansk sprogpanelet i plastic blev desværre monteret skævt så fnugskuffen ikke ville gå ud. Det blev straks rettet så god service der.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Friis anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for din anmeldelse og dejligt at du fik afhjulpet vedr sprogpanelet med det samme.

3

Fungerer halvt

Af Malthe På 14 april 2021

En fin maskine centrifugering unden støj. Men denne maskiner som jeg har modtage vil ikke tøre tøjet melder fejl på fnug filteret fra dag. 1. Ærveligt. Har læst vejledningen. Håber at den bliver lavet uden beregning da maskinen er helt ny.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Malthe anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Vi skal gøre opmærksom på at finder man fejl eller mangler på et produkt eller er der spørgsmål, så henstiller vi til at kontakte vores service afdeling via kontaktformularen her på siden

5

God maskine

Af Olened12 På 17 oktober 2019

Det er en virkelig god maskine, tøjet bliver lækkert tørret når det kommer ud af maskinen.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Olened12 anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

Godt vasket og tørt

Af peseejakuivaa På 28 september 2021 Oversat fra finsk

Inden for et par uger forsøgte næsten alle programmer at være en maskine af høj kvalitet. Maskinen tændes først, vaskeprogrammet vælges, og derefter placeres vasketøjet indeni, samtidig vejer maskinen og angiver vaskeprogrammets længde og doseringen af vaskemidlet. Vasketiden kan forkortes med et par tryk, afhængigt af vaskeprogrammet. Tørring med en varmepumpe, som afgiver en jævn rumlen, og som først blev spekuleret i. Væn dig til den faste brummen. Vaskes og forbliver stille på plads under centrifugering. 3 kg / 3 timers vask-tør-programmet er mere nyttigt end 1 time / 1 kg vasketør i den forrige maskine. Under tørringsfasen slipper fnugstøv lidt uden for kanten af fnugskærmhuset øverst på maskinen, hvis formål jeg ikke har indset, hvorfor det ikke er blevet komprimeret. Det tørres af, mens dørtætningen tørres ren med en klud i slutningen af programmet. Hvis det generer dig, kan du f.eks. Lægge en fugtig klud på kanten af kabinettet, som absorberer støvet (der forbliver en tynd strimmel støv på kluden, dvs. den støver ikke dårligt). Tørretrin "tørret i skabet" tørrer godt. Vasketøjet er blødt og tørt. Maskinen er lidt højere og dybere end en normal vaskemaskine, hvilket er værd at bemærke.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • peseejakuivaa anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW7W5247A2 IF Design Award 2018 - Vinder
PerfectCare 700 Fritstående Vaske/tørremaskine 7/4 kg 1400 o/min C

Vaske-/tørremaskine med kapacitet op til 7 kg vask og 4 kg tør. DualCare sikrer både at tøjet vaskes ved optimal temperatur og kan indstilles til at vaske og tørre samme proces. Til dagligdagens små vaske kan NonStop 60 min. anbefales. Udglat med damp for a...

Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW7W6661S7 IF Design Award 2018 - Vinder
PerfectCare 700 Fritstående Vaske/tørremaskine 10/6 kg 1600 o/min C

Vaske-/tørremaskine med kapacitet op til 10 kg vask og 6 kg tør. DualCare sørger for optimale temperaturer og kan indstilles til at vaske og tørre i samme proces. Små vaske klares let med NonStop 60 min. og vaskemaskinen har desuden damp. Føres hos udvalgte...

Electrolux - Vaske-tørremaskine - EW7W5268E5 IF Design Award 2018 - Vinder
PerfectCare 700 Fritstående Vaske/tørremaskine 8/4 kg 1600 o/min C

Vaske-/tørremaskine med kapacitet op til 8 kg vask og 4 kg tør. DualCare sikrer både optimale temperaturer og kan indstilles til at vaske og tørre i samme proces. Til dagligdagens små vaske kan NonStop 60 min. anbefales. Vaskemaskinen har damp og både vask ...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes