Derfor skal du bruge en varmepumpe

Den fuldendte løsning for både varme og afkøling

En varmepumpe hjælper med at kontrollere temperaturen i huset - både når det kommer til opvarmning og afkøling. Måske har du allerede en varmekilde i dit hjem, men er ikke tilfreds med effektiviten, miljøbesparingerne eller omkostningerne ved at have den? Og måske bliver det alt for varmt i dit hjem, når det er som varmest under sommeren? Så kan en varmepumpe hjælpe dig, så du får en heldækkende løsning som passer i de fleste huse.

Se nærmere på varmepumper fra Electrolux

 • Symbol for fjernstyring
  Fjernstyr din varmepumpe

  Selvfølgelig er vores varmepumper udrustede med et indbygget wifi. Via en app kan du styre din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig. En stor fordel, hvis du f.eks. er på vej hjem fra ferien eller på vej til dit sommerhus.

 • Symbol for lydniveau
  Et hviskende lavt lydniveau

  Ja, de er lydsvage! Electrolux' varmepumper er skabt til at passe ind i et moderne hjem, både når det gælder design og lydniveau. Det laveste niveau ligger på bare 22 dB, - et lydniveau som modsvarer lydniveauet, når man hvisker.

 • Symbol for miljø
  Et miljøvenligt alternativ

  Den udendørs luft bruges som varmeenergi - der bruges kun el til at have selve kompressoren i gang. En miljøvenligt måde at varme hjemmet op på - ikke mindst hvis du bruger en ældre eller udateret opvarmningsmetode såsom olie eller direkte fungerende el.

Sådan fungerer varmepumpen

En varmepumpe består af to enheder; en til udendørsinstallation og en til indendørsinstallation. Udendørsdelen samler varmeenergi fra luften udenfor, hvorefter den sender energien indenfor så den kan justeres til den temperatur, du ønsker.

Varmt om vinteren - køligt om sommeren

En varmepumpe varmer altså dit hjem i vinterhalvåret ved at omdanne udendærsluften til varmeenergi. Men vidste du, at den også kan bruges på sommerens varmeste dage til at opnå en behagelig køligere temperatur? En varmepumpe regulerer temperaturen efter, hvordan du vil have det og bruger mindre energi end en almindelig AC.

Se alle varmepumper

God løsning til sommerhuset

Har du et sommehus, er en varmepumpe det helt rigtige alternativ da du på en bæredygtig og energieffektiv måde kan holde dit sommerhus varmt om vinteren eller køligt om sommeren. Hvis du ikke bruger dit sommerhus om vinteren, kan luftvarmepumpen sættes på vedligeholdelsesvarme, så du ikke risikerer at noget bliver ødelagt af frostskader, når det er minusgrader. 

Få en mindre energiregning

En varmepumpe kan dække op til 55% af dit hjems opvarmningsbehov - det varierer alt efter hvor du bor. Men uanset hvor du bor, kan du regne med, at en varmepumpe med A+++ energimærkning giver varmeenergi tilbage for ca. tre til fem kroner, for hver gang der betales en krone el.