Opdag

Pure A9 mod pollen


Pure A9 - udnævnt til bedste luftrenser

Luftrenseren Pure A9 er blevet anbefalet af den svenske avis, Aftonbladet som har udnævnt den til 'bedst i test'. Pure A9 beskrives som flot og smart og er desuden den mest lydsvage af de produkter som er blevet testet.

"Når luftrenseren står i et soveværelse på 20 m², mærker man ikke at den er igang - og alligevel klarer den områder på helt op til 100 m². Pure A9 klarer alle tests uden problemer."

Anbefalet af Asthma Allergy Nordic

Med sin avancerede analytiske funktion og enkle wifi-tilslutning er Pure A9 en smart investering som er godt for både dit hjem og dit velbefindende. Den neutraliserer op til 99% af alt luftrelateret pollen med Breathe360 filter.

Pure A9 er godkendt af Asthma Allergy Nordic. Anbefalingen gælder niveau 4 og op til 97m2.

Tilpas effekten

Pure A9 giver dig mulighed for at skræddersy luftrensningen efter behov og pollenprognose. Det unikke PureSense system måler løbende indendørsluft kvaliteten og justerer automatisk efter behov.

Wellbeing-appen giver dig information om indendørs- og udendørsluft kvaliteten. Appen fås til iOS og Android.

Smart filterskiftning med omtanke for velbefindende og miljø

Hvor længe holder filtret i luftrenseren egentlig? Det behøver du ikke at tænke på - al information findes nemlig i Pure A9-appen. RFID-taggen i filtret kommunikerer direkte med din smartphone, så du slipper for alt gætværk. Derfor kan du gemme filteret til næste pollensæson - en winwin for pengepung og miljø. Filtre til Pure A9 kan købes i vores webshop.

Lydsvag men supereffektiv

Pure A9 arbejder lydsvagt og effektivt. Ved hjælp af AirSurround systemet sørger den for ren luft i et område op til 97m². Takket være den høje effektivitet kan Pure A9 derfor hurtigt neutralisere luftpartikler og er dermed perfekt i kampen mod allergier såsom pollen.