Opdag

Ovne med damp

Tilberedning med damp i dit køkken

De bedste ovne tilbereder fantastisk lækker, velsmagende mad let og ubesværet. Vores kombidampovne er almindelige ovne med mulighed for at tilsætte damp. Damp fungerer i harmoni med den traditionelle varme for at forbedre smag og konsistens. Så du kan fortsætte med at tilberede alle dine yndlingsopskrifter, men få mere mørt kød og flot hævede brød. Med damp er det nemt at kreere fantastiske retter gang på gang.

Tilsæt damp, og få bedre brød

Hjemmebagning er bedst med et strejf af damp. Det giver dig en bedre hævning, en sprødere skorpe og en luftigere midte. Vores PlusSteam ovn tilfører den helt rigtige mængde damp til dit bagværk med et tryk på en knap. Så du kan nyde bedre konsistens og smag - hver gang.

Tre trin til endnu bedre bagværk med PlusSteam

 • Der hældes vand i ovnens hulrum
  Trin 1

  Start med at hælde 100 ml vand i ovnens hulrum.

 • Multifunction Oven PlusSteam's PlusSteam-knap
  Trin 2

  Vælg det nye PlusSteam-program, og tryk på PlusSteam-knappen.

 • Der bages brød i Electrolux-ovnen
  Trin 3

  Forvarm i fem minutter og nyd det lækre hjemmbag.

Perfekt cheesecake bagt med damp

Lækre desserter

Den perfekte finish får du med damp og bagning af cheesecake, eller citronmarengstærte. Den holder sig saftig, overfladen forbliver silkeblød og dejen sprød. Du kan lave din cheesecake som den professionelle - fyldig men fast. Din marengs bliver både let og lækker. En dessert du kan være stolt over.

Det hele handler om smag

Steam Deluxe har dampvalg til hvert måltid. Full Steam-funktionen tilbereder skånsomt ingredienser som fisk, grøntsager og kornprodukter og bevarer de naturlige næringsstoffer og vitaminer. Nyd rester som smager som om de lige er lavet med halv dampindstilling. Til stege, som er møre indeni, men sprøde udenpå skal du vælge Quarter Steam-funktionen.

Vores mest avancerede dampovn

CombiSteam Pro

Udover sous vide har CombiSteam Pro alle de lækre funktioner fra CombiSteam Deluxe.

Electrolux CombiSteam Pro kombidampovnen

Hvorfor vælge Sous Vide?

Sous Vide-tilberedning vakuumforsegler ingredienserne til at kreere fantastiske velsmagende retter. Med CombiSteam Pro er det nu ikke kun forbeholdt professionelle kokke. Du skal blot komme dine ingredienser og krydderier i en Sous Vide pose og forsegle den i en vakuumforsegler. Sættes derefter i ovnen til let dampning og nyd madens og dens smag.

Madtemperatursensor og Electrolux-dampovn

Fantastiske resultater, hver gang

Fantastisk smag, uanset hvad du laver. Madtemperaturesensor til CombiSteam Pro og Deluxe, som præcist styrer, hvor meget damp der kommer på maden. Så du kan altid slappe af og glæde dig til velsmagende og lækre resultater.

Flere fordele ved dampovne

Et rent ovnrum i en Electrolux ovn

Nemt at lave mad, nemt at rengøre

Brug mere tid på at nyde maden og mindre tid på at gøre rent. Vores ovne har eget rengøringsprogram, så de er lette at gøre rent. Damprengøring hjælper med at fjerne madrester. Og pyrolytisk rensning brænder alle madrester op til en fin aske, som du tørrer af uden besvær. Så din ovn er lige så nem at rengøre, som den er til at lave mad med.

Alt, hvad en ovn skal kunne

Vores dampovne giver dig alt der skal til for at lave retter der smager af noget. Nyd mørt kød, der løsner sig fra benet med den langsomme tilberedningsfunktion. Få den helt særlige røgede smag af barbecue med den indbyggede grill. Garantér ens bageresultater uanset hvilken ovnrist, du bruger, med vores ekstra store blæser.

Deluxe® Steaming Set fra Electrolux

Den ultimative damp

Hold smagen og konsistensen i dine ingredienser med Deluxe® Steaming Set. Vores specialdesignede ovnbakker med små huller øger dampens virkning. Så kan dampen hurtigt ciruleres. Maden beskyttes mod overskydende vand og du kan nyde damptilberedte retter hver gang.