Produktdetaljer

BREEZE A3 Komplet Luftfilter med plisseret E12 partikelfilter med aktive kulstofpiller. Passer til model FA31-201GY.

Fordele

Electrolux - Filter til luftrenser - EFFBRZ2

BREEZE A3 Komplet Luftfilter

BREEZE A3 filteret skaber en følelse af naturlig, ren luft gennem en perfekt kombination af fin partikelfiltrering og fjernelse af ubehagelige lugte

Takket være grundig filtrering

A3 filteret garanterer optimal partikelfiltrering gennem to meget effektive barrierer. Det ydre finmaskede lag fanger større partikler som støv, fnuller og hår og kan let børstes eller støvsuges. Det plisserede indre lag har et ultrafint filtermedium, der fanger partikler helt op til 0,3 µm, og det fanger effektivt mikroskopiske luftbårne stoffer som støv, allergener, pollen og andre stoffer, der kan irritere PM2.5-mikroen.

Fanger ubehagelige lugte

A3 filteret har et unikt lag med meget porøse aktiverede kulstofpiller, der giver enestående absorption af lugte og gasser, der normalt findes i indeklimaet. Flygtige organiske forbindelser, der producerer lugt fra kæledyr, affald, madlavning og endda kemikalier såsom formaldehyd, acetaldehyd og ammoniak fjernes effektivt.

Antibakteriel beskyttelse

Beskyttelse mod luftbårne bakterier er afgørende for at skabe et sundere indeklima. A3 filteret sørger for fjernelse af op til 99,9% af de skadelige bakterier, hvilket hjælper dig og din familie med at trække vejret lidt lettere.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt
Klipper og hav mødes