Produktdetaljer

Well A5 & A7 BREATHE Pollen Protect Filter reducerer og neutraliserer hurtigt pollen i dit hjem. Med plisseret E12 partikelfilter m/Allersave og RFID tag.

Fordele

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBTH3

Well A5 & A7 BREATHE POLLENFILTER

Reducerer og neutraliserer hurtigt pollen indendøre

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBTH3

Enestående pollenfiltrering

Det specialudviklede BREATHE POLLENBESKYTTELSESFILTER opsamler og neutraliserer luftbårne pollenpartikler, og forhindrer allergiske reaktioner, når det er tid til at skifte filteret, og hjælper med at holde dit hjem pollenfrit

*Neutraliserer op til 99% af de opsamlede pollenallergener (testet for cedertræs pollen og miderallergener) baseret på test i 2018 ved anvendelse af ELISA (Enzym-linked immunosorbent assay) testmetode.

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBTH3

Enestående fin partikelfiltrering

De unikke foropladede fine partikelfiltermedier giver en yderst effektiv barriere mod mikroskopiske partikler, og opsamler 99,5% af partikler så små som 0,3 µm.

*Filtrerer op til 99,5% af partikler så små som 0,3 μm baseret på test i 2020 i henhold til japansk standard JISB 9908-2011.

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBTH3

Antibakteriel beskyttelse. Beskyt din familie mod uønskede gæster

Beskyttelse mod luftbårne bakterier er altafgørende for at skabe et sundere hjemmemiljø. BREATHE POLLENFILTER har en antibakteriel belægning, der neutraliserer bakterienzymer på celleniveau, neutraliserer op til 99,9% af fangede luftbårne bakterier, der findes i hjemmet og forhindrer yderligere bakterievækst.

*Testet for bakterierne E-coli (Escherichia coli), gule stafylokokker (Staphylococcus aureus) og Mirakelbakterie (Serratia marcescens) under anvendelse af standard GB 21551.2-2010

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBTH3

Smart filter

Hvert filter er udstyret med et smart tag, der måler den fine partikeleksponering og den resterende filterlevetid. Appen angiver, hvornår det er tid til at udskifte filteret.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt
Klipper og hav mødes