Produktinformation

Well A5 & A7 BREATHE Pollen Protect Filter reducerer og neutraliserer hurtigt pollen i dit hjem. Med plisseret E12 partikelfilter m/Allersave og RFID tag.

Fordele

Well A5 & A7 BREATHE POLLENFILTER

Reducerer og neutraliserer hurtigt pollen indendøre

Enestående pollenfiltrering

Det specialudviklede BREATHE POLLENBESKYTTELSESFILTER opsamler og neutraliserer luftbårne pollenpartikler, og forhindrer allergiske reaktioner, når det er tid til at skifte filteret, og hjælper med at holde dit hjem pollenfrit

*Neutraliserer op til 99% af de opsamlede pollenallergener (testet for cedertræs pollen og miderallergener) baseret på test i 2018 ved anvendelse af ELISA (Enzym-linked immunosorbent assay) testmetode.

Enestående fin partikelfiltrering

De unikke foropladede fine partikelfiltermedier giver en yderst effektiv barriere mod mikroskopiske partikler, og opsamler 99,5% af partikler så små som 0,3 µm.

*Filtrerer op til 99,5% af partikler så små som 0,3 μm baseret på test i 2020 i henhold til japansk standard JISB 9908-2011.

Antibakteriel beskyttelse. Beskyt din familie mod uønskede gæster

Beskyttelse mod luftbårne bakterier er altafgørende for at skabe et sundere hjemmemiljø. BREATHE POLLENFILTER har en antibakteriel belægning, der neutraliserer bakterienzymer på celleniveau, neutraliserer op til 99,9% af fangede luftbårne bakterier, der findes i hjemmet og forhindrer yderligere bakterievækst.

*Testet for bakterierne E-coli (Escherichia coli), gule stafylokokker (Staphylococcus aureus) og Mirakelbakterie (Serratia marcescens) under anvendelse af standard GB 21551.2-2010

Smart filter

Hvert filter er udstyret med et smart tag, der måler den fine partikeleksponering og den resterende filterlevetid. Appen angiver, hvornår det er tid til at udskifte filteret.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone