Produktdetaljer

Well A5 & A7 BREATHE Pollen Protect Filter reducerer og neutraliserer hurtigt pollen i dit hjem. Med plisseret E12 partikelfilter m/Allersave og RFID tag.

Fordele

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBTH3

Well A5 & A7 BREATHE Pollen Protect Filter

Reducerer og neutraliserer hurtigt pollen indendøre

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBTH3

Enestående pollenfiltrering

Det specialudviklede BREATHE pollen protect filter opsamler og neutraliserer luftbårne pollenpartikler, og forhindrer allergiske reaktioner, når det er tid til at skifte filteret, og hjælper med at holde dit hjem pollenfrit

*Neutraliserer op til 99% af de opsamlede pollenallergener (testet for cedertræs pollen og miderallergener) baseret på test i 2018 ved anvendelse af ELISA (Enzym-linked immunosorbent assay) testmetode.

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBTH3

Usædvanlig god finpartikelfiltrering

De unikke foropladede fine partikelfiltermedier giver en yderst effektiv barriere mod mikroskopiske partikler, og opsamler 99,5% af partikler så små som 0,3 µm.

*Filtrerer op til 99,5% af partikler så små som 0,3 μm baseret på test i 2020 i henhold til japansk standard JISB 9908-2011.

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBTH3

Antibakteriel beskyttelse. Beskyt din familie mod uønskede gæster

Beskyttelse mod luftbårne bakterier er altafgørende for at skabe et sundere hjemmemiljø. BREATHE pollen protect filter har en antibakteriel belægning, der neutraliserer bakterienzymer på celleniveau, neutraliserer op til 99,9% af fangede luftbårne bakterier, der findes i hjemmet og forhindrer yderligere bakterievækst.

*Testet for bakterierne E-coli (Escherichia coli), gule stafylokokker (Staphylococcus aureus) og Mirakelbakterie (Serratia marcescens) under anvendelse af standard GB 21551.2-2010

Electrolux - Filter til luftrenser - EFWBTH3

Smart filter

Hvert filter er udstyret med et smart tag, der måler den fine partikeleksponering og den resterende filterlevetid. Appen angiver, hvornår det er tid til at udskifte filteret.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Filter til luftrenser - EFDBRZ4
EFDBRZ4 Pure A9 BREEZE360 standard filter for model PA91-404DG/GY

Udskift din Pure A9 luftrenser med nye filter. BREEZE360 er et allround filter som også er standard i alle PureA9 luftrensere. Det giver en effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftk...

Electrolux - Filter til luftrenser - EFDBRZ6
EFDBRZ6 Pure A9 BREEZE360 standard filter for model PA91-604DG/GY

Udskift din Pure A9 luftrenser med nye filter. BREEZE360 er et allround filter som også er standard i alle PureA9 luftrensere. Det giver en effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftk...

Electrolux - Filter til luftrenser - EFDBTH4
EFDBTH4 Pure A9 BREATHE360 pollen filter for model PA91-404DG/GY

Pollenfilter til luftrenser i Pure A9-serien. BREATHE - Dette allround filter er standard i alle PureA9 luftrensere. Giver effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftkvalitet indenfor....

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt