Produktinformation

Well A5 & A7 CARE ULTIMATIVT VIRUSBESKYTTELSESFILTER. Beskytter din familie mod bakterier og vira. Plisseret H13 partikelfilter m/Antiviral Pro og RFID tag.

Fordele

Well A5 & A7 CARE ULTIMATIVT VIRUSBESKYTTELSESFILTER

Beskytter din familie mod bakterier og vira

Aktiv beskyttelse mod virus*

CARE ULTIMATIV VIRUSBESKYTTELSESFILTER har en unik kombination af materialer, der er testet til at neutralisere 99,9% af opsamlet luftbåren virus *, hvilket forhindrer vira i at komme ud i luften igen i dit hjem.

*Neutraliserer op til 99,99% af opsamlede luftbårne vira (testet for influenza A-virus A / PR8 / 34 H1N1) baseret på ekstern test i 2020 i henhold til ISO 18184-2019. Ikke testet for SARS-CoV-2.

Antibakteriel beskyttelse. Beskytter din familie mod uønskede gæster

Beskyttelse mod luftbårne bakterier er altafgørende for at skabe et sundere hjemmemiljø. CARE ULTIMATIV VIRUSBESKYTTELSESFILTER har en antibakteriel belægning, der neutraliserer bakterienzymer på celleniveau, neutraliserer op til 99,9% af opsamlede luftbårne bakterier, der findes i hjemmet og forhindrer yderligere bakterievækst.

*Testet for bakterier E. coli og Staphylococcus aureus baseret på en ekstern test i 2020 i henhold til kinesisk standard GB 21551.2-2010 Appendiks B.

Aktiv pollenbeskyttelse

Opsamler og neutraliserer luftbårne pollenpartikler, hvilket hjælper med at minimere risikoen for allergiske reaktioner.

Enestående fin partikelfiltrering

CARE ULTIMATIV VIRUSBESKYTTELSESFILTER har en avanceret filtreringsteknologi, der leverer 99,97% filtrering af irriterende stoffer, så små som 0,3 µm, hvilket hjælper med at sikre et minimalt niveau af luftbårne allergener i dit hjem.

Smart filter

Hvert filter er udstyret med et smart tag, der måler den fine partikeleksponering og den resterende filterlevetid. Appen angiver, hvornår det er tid til at udskifte filteret.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone