Electrolux - Air Purifier - EWCB01

Sæt køling på dit hjem, selv når du ikke er hjemme

Med Electrolux Wifi ControlBox kan du betjene din varmepumpe, uanset hvor du er. Du kan skabe det ideelle indeklima for dig og din familie, når du ikke er hjemme, så du kommer hjem til ren komfort.

Electrolux - Air Purifier - EWCB01

Forbindes via WiFi

Du skal blot sætte stikket i, tilslutte WiFi enheden, og du er klar. Intet SIM-kort og ingen ekstra driftsomkostninger. Vores Wifi ControlBox bruger dit eksisterende WiFi-signal til at tilslutte din smartphone via vores app til Google Android og Apple iOS.

Electrolux - Air Purifier - EWCB01

Hvor du vil, når du vil, hvordan du vil

Kontrollér, overvåg og vedligehold det perfekte klima i hjemmet, uanset hvor du er. Alt, hvad du skal bruge, er en smartphone, og du kan styre klimaet separat i forskellige rum og brugertilpasse og gemme dine indstillinger.

Electrolux - Air Purifier - EWCB01

Lige ved hånden

Få dit hjem, som du ønsker det. Indstil temperaturer og blæserhastigheder med fjernbetjening, og se, om temperaturen bliver for høj eller lav. Appen er fremtidssikker. Når du opdaterer systemet, kan appen også opdateres.

Electrolux - Air Purifier - EWCB01

Enkel, problemfri installation

Stil Wifi ControlBox sammen med klimaanlægget. De kommunikerer med infrarøde signaler. ControlBox'en monteres nemt i loftet, på væggen, på et kaffebord eller skab. Sæt stikket i og tilslut din smartphone med appen.

Tekniske specifikationer

 • Produktserie: Diverse
 • EAN: 7319599033522
Specifikation
 • WiFi enhed - til installation i eksisterende trådløse netværk: Tilslut enheden dit eksisterende trådløse netværk, og få stor friihed og fleksibilitet til at fjernstyre din varmepumpe.
 • Gratis mobil app til Apple iOS og Google Play: Download vores gratis app til Apple iOS og Google Android enheder. I appen kan du nemt kontrollere status på din varmepumpe eller betjene den med et væld af indstillingsmuligheder.
 • Nem installation: Slut WiFi-enheden til strøm og hent appen til mobil eller tablet. Apple iOS og Google Android er understøttet. Følg vejledningen i appen og enheden er klar til brug. Placeres indenfor 7 meter af din varmepumpe.
Andet
 • Produktnummer (PNC): 900 169 054
 • Produktserie: Diverse
 • EAN: 7319599033522

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

1

Virker ikke på adroid 7.0 Hauwai P9

Af gæst På 15 februar 2020

Kan ikke forbinde via wifi. Efter vi har tatstet ssid ind så sker der intet i et minut og så hopper den tilbage.

 • Design
  3
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  1

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for din anmeldelse
Du kan forsøge med denne vejledning
https://www.electrolux.dk/da-DK/support/1197202/
løser det ikke problemet er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.
Mvh Sanne, Electrolux

Andre produkter

Electrolux - Air Purifier - ACCESSORYPSC
Electrolux Spaghettiskærer til Assistent køkkenmaskine

Få dit hjem til at dufte af Italien med Assistent Spaghettiskærer. Den er af rustfrit stål og tilkobles hurtigt og nemt forrest på din Assistent, så du har hænderne fri til at lave pasta. Den skærer dine pastaplader ud i perfekt formet spaghetti. Passer til...

Electrolux - Air Purifier - ETY01N
Electrolux

Hold din lille hjælper sikker, når han/hun stryger vasketøjet med dette legetøjsstrygejern. Strygejernet ligner et rigtigt strygejern og har følgende interaktive funktioner: Temperaturmåler, der lyser op. Vandbeholder, niveauindikator og vandsprøjtningsknap...

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ6
Electrolux

Udskift din Pure A9 luftrenser med nye filter. BREEZE360 er et allround filter som også er standard i alle PureA9 luftrensere. Det giver en effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftk...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt