Produktinformation

Den tilsluttede Pure Multi 700 3i1 tilbyder avanceret filtrering, hygiejnisk befugtning og kølig luft. Pure2Me luftstrømsteknologien forbedrer den behagelige luftrensningsoplevelse, mens befugtningssystemet optimerer luftfugtigheden for sundhed og komfort. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Styrer en strøm af ren, forfriskende luft med den rette fugtighed for bedre søvn

Den tilsluttede Pure Multi 700 3i1 tilbyder avanceret filtrering, hygiejnisk befugtning og kølig luft. Pure2Me luftstrømsteknologien forbedrer den behagelige luftrensningsoplevelse, mens befugtningssystemet optimerer luftfugtigheden for sundhed og komfort.

Pure2Me systemet styrer strømmen af ​​forfriskende, filtreret luft

En højtydende luftrenser med det innovative Pure2Me luftstrømssystem. Dens justerbare top sammen med de oscillerende lameller med tre forskellige indstillinger leverer en strøm af renset, forfriskende luft, hvor du har brug for det.

*Baseret på interne test sammenlignet med, når toppen er nede

Avanceret 5-trins filtrering med HEPA

En højtydende luftrenser med Pure2Me innovativt luftstrømssystem. Dens justerbare top og de oscillerende lameller med tre forskellige indstillinger leverer en strøm af renset, forfriskende luft, hvor du har brug for det.

*Baseret på interne test sammenlignet med, når toppen er nede

Befugtningssystem for bedre søvn og sundere hud.

Avanceret befugtningssystem overvåger fugtigheden i luften og kobler den til stuetemperatur. Dette opretholder et behageligt relativt fugtighedsniveau om vinteren for et ideelt soveklima uden at gå på kompromis med din families sundhed.

Nyd behagelig luft hele året rundt

Pure Multi 700 leder forfriskende, renset luft mod dig på varme sommerdage med sin højtydende ventilatorfunktion. Du kan også nyde ren og befugtet luft om vinteren.

*Baseret på interne test i et 10 m2 rum med den højeste ventilatorhastighed, målt i overensstemmelse med ANSI-AHAM AC-1-2020 standard. For et CADR på 350.

Indfanger og neutraliserer effektivt vira og bakterier*

Neutraliserer 99,99% af de indfangede bakterier og filtrerer 99% af luftbårne vira*, hvilket holder dig og din familie sundere.

*Testet på Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae og Serratia marcescens og opfylder standarderne i GB 21551.2-2010 Appendiks B 2021 samt for Influenza A virus H1N1: A/PR/8/34 (ATCC VR – 1469) værtscelle: MDCK til ISO 18184: 2019 €

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone