Produktdetaljer

Flow A3 luftrenser med intuitiv brugerflade og enkle funktioner - designet til let at passe ind i mindre rum. Reagerer automatisk på ændringer i luftkvaliteten, har flerlagsfilter, der effektivt fjerner mikrostøv, lugte og skadelige luftbårne stoffer. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Behageligt renere luft, på din måde.

Den nye kompakte og intuitive Flow A3 tilbyder dig komforten ved renere luft i dit hjems mindre rum.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201WT

Reagerer på dine behov

Flow A3 reagerer på ændringer i luftkvaliteten og justerer automatisk blæserhastighed for en effektiv rensning, så du føler dig fri til at nyde din tid.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201WT

Effektiv og grundig filtrering

Flow A3 er udstyret med et flertrinsfilter, der opfanger mikrostøv (dvs. PM 2,5) lugte (dvs. Acetaldehyd) og skadelige luftbårne stoffer (dvs. Formaldehyd) og giver dig besked i 2 trins alarm, når filteret skal udskiftes.* estimeret Filterets levetid er op til 12 måneder afhængig af brug

Electrolux - Luftrenser - FA31-201WT

Kraftig, men jævn luftcirkulation

Spiraludløbet skaber en opadgående hvirvel, der cirkulerer den renere luft i rummet effektivt og uden forstyrrelser. Det når op til et areal på 40 m2**(baseret på svenske regler for luftskift i timen) og 16 m2 (US AHAM) **rumstørrelse med CADR for røg på 180m3/t.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201WT

Effektivt stille

Flow A3 er lavet til at passe til mindre rum og har et minimumslydniveau på kun 26 dB(A)***, når det bruges i dvaletilstand. Selv ved maksimal hastighed er lydniveauet 50 dB(A)***, hvilket kan sammenlignes med niveauet for en middagssamtale på en restaurant. ***målt 1m foran produktet.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201WT

Intuitiv og tilgængelig

Den kompakte Flow A3 passer ubesværet ind i snævre rum, mens dens intuitive touch brugerflade gør det nemt at justere funktionerne, så det giver en behagelig luftrensningsoplevelse.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt
Klipper og hav mødes