Produktdetaljer

Well A5 luftrenser, 315 m3/t, min/max 24/50 dB(A), 3-trins filtrering, touch, WiFi, sensor: PM1, PM10, PM2,5 RFID, 5 hastigheder, Boverket 65 m2, White inkl. Breathe filter. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Luftrenser - WA51-302WT

Performant purification. Designed around you.

Nyd et renere hjem med vores første serie af luftrensere med flere niveauer, designet til enten at stå på gulvet eller at hænge på væggen for at spare plads. Tekstilbetrækket fra Kvadrat1 til frontpanelet giver mulighed for smagfuld tilpasning til hjemmet.

1. Tilbehør til individuel tilpasning sælges separat

Electrolux - Luftrenser - WA51-302WT

Transportabel og fleksibel luftrenser

Stil Well A5, som nemt flyttes med én hånd, hvis du køber ekstra tilbehør1 i det rum, hvor behovet er størst og tilpas den1. Placér den på de to ben, så den kan stå i en tilbagelænet position på gulvet, eller hæng den på væggen og spar plads på gulvet. 1. Tilbehør til individuel tilpasning (håndtag, tekstilbetræk til front, og ben) sælges separat

Electrolux - Luftrenser - WA51-302WT

Effektiv 3-trins luftrensning

Et 3-trins luftrensningssystem bestående af forfilter, antibakteriel belægning og forudopladet finpartikelfilter giver mulighed for at opfange op til 99,5% af partikler så små som 0.3 mikrometer. 2. Baseret på tests udført eksternt i december 2020 i henhold til standarderne JISB 9908-2011.

Electrolux - Luftrenser - WA51-302WT

Effektiv 3-trins luftrensning

Well A5's luftstrømssystem tilbyder 360 graders luftindtag - dækker kanterne på frontpanelet - en 3D-blæser samt avanceret luftfiltrering. 3. Baseret på interne tests i henhold til ANSI-AHAM AC-1-2015 standard i september 2021. Rensningstid er baseret på test udført på højeste blæserhastighed i et rum på 10 m².

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt
Klipper og hav mødes