Produktdetaljer

Nyd et renere hjem med vores første serie af luftrensere med flere niveauer, designet til enten at stå på gulvet eller at hænge på væggen for at spare plads. Tekstilbetrækket fra Kvadrat* til frontpanelet giver mulighed for smagfuld tilpasning til hjemmet. *Tilbehør til individuel tilpasning sælges separat.

Fordele

Electrolux - Luftrenser - WA51-303GY

Performant purification. Designed around you

Nyd et renere hjem med vores første serie af luftrensere med flere niveauer, designet til enten at stå på gulvet eller at hænge på væggen for at spare plads. Tekstilbetrækket fra Kvadrat* til frontpanelet giver mulighed for smagfuld tilpasning til hjemmet. *Tilbehør til individuel tilpasning sælges separat

*Tilbehør til individuel tilpasning sælges separat

Electrolux - Luftrenser - WA51-303GY

Prikken over i'et i dit hjem

Well A5’s karakteristiske og nutidige design er skabt til at passe ind - om det er i soveværelset eller i andre rum. Lydniveauet på 20 dB(A) minder om blød regn* og er udviklet til ikke at forstyrre atmosfæren i dit hjem. *Lydniveau på laveste blæserhastighed; målt 1 meter foran luftrenseren.

*Lydniveau på laveste blæserhastighed; målt 1 meter foran luftrenseren.

Electrolux - Luftrenser - WA51-303GY

Transportabel og fleksibel luftrenser

Stil Well A5, som nemt flyttes med én hånd, hvis du køber ekstra tilbehør*, i det rum, hvor behovet er størst og tilpas den*. Placér den på de to ben, så den kan stå i en tilbagelænet position på gulvet, eller hæng den på væggen og spar plads på gulvet. *Tilbehør til individuel tilpasning (håndtag, tekstilbetræk til front, og ben) sælges separat

*Tilbehør til individuel tilpasning (håndtag, tekstilbetræk til front, og ben) sælges separat

Electrolux - Luftrenser - WA51-303GY

Effektiv 3-trins luftrensning

3-trins luftrensningssystemet giver mulighed for at indfange 99% af partikler så små som 2,5 mikrometer (μm) (PM 2,5)*.

*Baseret på tests udført eksternt i september 2020 i henhold til standarderne GB/T 18801-2015.

Electrolux - Luftrenser - WA51-303GY

360 graders luftstrømssystem

Well A5's luftstrømssystem tilbyder 360 graders luftindtag – dækker kanterne på frontpanelet – en 3D-blæser samt avanceret luftfiltrering.

*Baseret på interne tests i henhold til ANSI-AHAM AC-1-2015 standard i september 2020. Rensningstid er baseret på test udført på højeste blæserhastighed i et rum på 10 m².

Electrolux - Luftrenser - WA51-303GY

Vær tilsluttet og i kontrol

Styr og planlæg specifikke opgaver med Electrolux Wellbeing-app. Well A5, som er udstyret med sensorer til partikler (PM1, 2,5, 10), justerer i Smart mode rensningshastigheden ud fra de værdier, den registrerer i dit hjem.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone