Produktinformation

Well A7 luftrenser med CADR (AHAM) 300 m3/t, 5-trins filtrering, touchbetjening, sensor: PM1, PM10, PM2,5 RFID, TVOC, luftfugtighed, temperatur og lys, 5 hastigheder .

Fordele

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

Performant purification. Designed around you.

Nyd et renere hjem med vores første serie af luftrensere med flere niveauer, designet til enten at stå på gulvet eller at hænge på væggen for at spare plads. Tekstilbetrækket fra Kvadrat* til frontpanelet giver mulighed for smagfuld tilpasning til hjemmet.

*Tilbehør til individuel tilpasning sælges separat

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

Prikken over i'et i dit hjem

Med et karakteristisk design og forskelligt tekstilbetræk til frontpanelet er Well A7 designet til at passe ind, uanset om det er i soveværelset eller i stuen. Lydniveauet på 20 dB(A)* minder om lyden af blød regn, så atmosfæren ikke forstyrres.

*Lydniveau på laveste blæserhastighed; målt 1 meter foran luftrenseren.

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

Let, transportabel og fleksibel

Flyt Well A7 i bærehåndtaget til det rum, hvor behovet er størst, og tilpas den* så den enten skiller sig ud eller falder i ét med rummet. Placér den på de to ben, så den kan stå i en tilbagelænet position på gulvet, eller hæng den på væggen og spar plads på gulvet.

*Tilbehør til individuel tilpasning sælges separat

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

Efektiv 5-trins luftrensning

Et avanceret 5-trins luftrensningssystem med HEPA-filtrering, der er i stand til at filtrere op til 99,5% af luftbårne forurenende partikler helt ned til 0,3 mikrometer.

4.Baseret på tests udført eksternt i 2020 i henhold til GB/T 14295-2008- og GB/T 18801-2015 standard.

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

360 graders luftstrømssystem

Well A7's luftstrømssystem tilbyder 360 graders luftindtag - dækker kanterne på frontpanelet - en 3D-blæser samt 5-trins luftfiltrering.

*Baseret på interne tests i henhold til ANSI-AHAM AC-1-2015 standard i september 2020. Rensningstid er baseret på test udført på højeste blæserhastighed i et rum på 10 m².

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

Vær tilsluttet og i kontrol

Styr og planlæg specifikke opgaver med Electrolux Wellbeing-app. Sensorer til partikler (PM1, 2,5, 10) og TVOC (samlede flygtige, organiske stoffer) gør det muligt for Well A7 i Smart mode at justere rensningshastigheden ud fra de værdier, den registrerer i dit hjem.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone