Produktinformation

Kraftig ydeevne uden overflødig vægt. Hygienic 700 rengør hele dit hjem, ned til de mindste huller eller fuger/sprækker. Oplev en effektiv og tilpasningsdygtig støvsuger, der også er et mere miljøbevidst valg, hvor 60% af den brugte plast genbruges. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP71HB14SH

Kraftig ydeevne uden overflødig vægt

Hygienic 700 rengør hele dit hjem, ned til de mindste huller eller fuger/sprækker. Oplev en effektiv og tilpasningsdygtig støvsuger, der også er et mere miljøbevidst valg, hvor 60% af den brugte plast genbruges.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP71HB14SH

Letvægtsdesign med fokus på ydeevne

Vores effektive og lette (kun 2,2 kg*) ledningsfri støvsuger gør arbejdet så meget nemmere. Med et ergonomisk og kompakt design kan du manøvrere og rengøre fra gulv til loft.

*Samlet vægt for en fuldt monteret støvsuger med PowerPro multi-surface-mundstykke.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP71HB14SH

Den bedste rengøringsevne** i sin kategori***

Få glæde af stærk sugeeffekt og en højhastighedsmotor, som giver dig støvfrie gulve hurtigt og nemt.​ ​

**Baseret på eksterne tests i henhold til IEC 62885-4 sammen med IEC 62885-2, 2021 med et beregnet gennemsnitsresultat for rengøring af gulve i henhold til 5.2, 5.3 (begge retninger), 5.4 og 5,5 (begge retninger). ​ ***Sammenlignet med de tre bedst sælgende modeller i 17 europæiske lande i prislejet 300 til 379 EUR (Gfk 2021)

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP71HB14SH

Langt batteriliv, kompakt størrelse

Ergonomisk, kompakt design og kraftig ydeevne. Vores nydesignede batteri sørger for endnu længere køretid, så du kan rengøre mere – op til 50 min. med den håndholdte enhed, og op til 40 min. med hele støvsugeren - på en enkelt opladning.****

****​Interne tests af håndholdt enhed ved den laveste hastighed i henhold til IEC 62885-4, hvor støvsugeren kører ved den laveste hastighed. Den håndholdte enhed er taget ud, og måling foretages på den håndholdte enhed.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP71HB14SH

5-lags filtreringssystem opfanger op til 99,9%* af partikler*****

Vores 5-lags filtreringssystem opfanger op til 99,9% af mikrostøvpartikler i størrelsen 0,3-10 mikrometer*****. hvilket sørger for, at dit hjem altid er optimalt rent.​

*****Fjerner op til 99,9% af mikrostøvpartikler i størrelsen 0,3-10 mikrometer baseret på en intern test i henhold til EN60312-1:2017.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - EP71HB14SH

Fjerner fint støv og partikler, så du får en renere seng.

Mundstykket BedProPowerTM+ går i dybden for grundig rengøring. Kombinationen af børste og gummistrimler sikrer omhyggelig rengøring af din seng og sofa. Går i dybden i polstringen for at fjerne alle typer partikler.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone