Produktinformation

Kraftig ydeevne uden overflødig vægt. Ultimate 700 Cordless ledningsfri støvsuger er vores letteste model med sine kun 2,2 kg* og er kraftig nok til nemt at håndtere alle overfladerne i dit hjem. Det er også et mere bevidst valg, da den er fremstillet af 60% genbrugsplast.

Fordele

Kraftig ydeevne uden overflødig vægt

Ultimate 700 Cordless ledningsfri støvsuger er vores letteste model med sine kun 2,2 kg* og er kraftig nok til nemt at håndtere alle overfladerne i dit hjem. Det er også et mere bevidst valg, da den er fremstillet af 60% genbrugsplast.

*Samlet vægt for en fuldt monteret støvsuger med PowerPro multi-surface-mundstykke.

Letvægtsdesign med fokus på ydeevne

Vores effektive og lette (kun 2,2 kg*) ledningsfri støvsuger gør arbejdet så meget nemmere. Med et ergonomisk og kompakt design kan du manøvrere og rengøre fra gulv til loft.

*Samlet vægt for en fuldt monteret støvsuger med PowerPro multi-surface-mundstykke.

Den bedste rengøringsevne** i sin kategori***

Få glæde af stærk sugeeffekt og en højhastighedsmotor, som giver dig støvfrie gulve hurtigt og nemt.​ ​

**Baseret på eksterne tests i henhold til IEC 62885-4 sammen med IEC 62885-2, 2021 med et beregnet gennemsnitsresultat for rengøring af gulve i henhold til 5.2, 5.3 (begge retninger), 5.4 og 5,5 (begge retninger). ​ ***Sammenlignet med de tre bedst sælgende modeller i 17 europæiske lande i prislejet 300 til 379 EUR (Gfk 2021)

Langt batteriliv, kompakt størrelse

Ergonomisk, kompakt design og kraftig ydeevne. Vores nydesignede batteri sørger for endnu længere køretid, så du kan rengøre mere – op til 50 min. med den håndholdte enhed, og op til 40 min. med hele støvsugeren - på en enkelt opladning.****

****​Interne tests af håndholdt enhed ved den laveste hastighed i henhold til IEC 62885-4, hvor støvsugeren kører ved den laveste hastighed. Den håndholdte enhed er taget ud, og måling foretages på den håndholdte enhed.

Støvsug i længere tid med det kompakte og kraftige batteri.

Fjern mere støv, snavs og fine partikler hver gang, du gør rent. Vores effektive og holdbare motor giver uovertrufne resultater på alle overflader.

Justerer automatisk effekten, så du får optimale resultater

Auto Mode justerer automatisk sugeeffekten i forhold til overfladetyperne, hvorved energiforbruget optimeres. Oplev en glat overgang fra fliser til trægulve og tæpper.​

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Regi