Produktdetaljer

Chili Red Pure F9 ledningsfri støvsuger, der rengør dit hjem på en enkelt opladning på samme niveau som en traditionel støvsuger. Fleksibel hovedenhed og turbomundstykke sikrer fremragende opsamling af snavs og dyrehår. Autofunktion gør det let at støvsuge forskellige overflader. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-ANIMA

Nytænkende støvsugning

Befri dit hjem for dyrehår med støvsugeren, som er designet til vores livsstil i dag.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-ANIMA

Det bedste fra begge verdener

En ledningsfri støvsuger, der efterlader dit hjem skinnende rent på en enkelt opladning og har samme ydeevne som en traditionel støvsuger.* *Rengør op til 80 m2 gulv på max styrke på én opladning og opfylder EU-kommissionens forordning nr. 666/2013 om miljøvenligt design for støvsugere med ledning, på tæpper.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-ANIMA

Unik fleksibilitet

Den unikke fleksible hovedenhed gør det muligt at rengøre hver en tomme i dit hjem – lige fra under lave møbler til høje loftshjørner. Pure F9 kan tilpasses alle overflader og møbler i dit hjem, takket være den integrerede udtræksslange og det smarte 3-i-1 tilbehør.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-ANIMA

Ergonomisk design

Med Pure F9 teleskoprør kan højden indstilles, så den passer perfekt til dig. Med den unikke fleksible hovedenhed og det lave tyngdepunkt ligger Pure F9 let i hånden og er utrolig let at styre. Pure F9 er en præcist afbalanceret støvsuger.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PF91-ANIMA

Animal Kit

Fjern uønskede dyrehår fra polstrede overflader og trapper med det kraftige mundstykke til dyrehår. Det skånsomme mundstykke med gummigribere fjerner dyrehår og fine partikler fra sarte overflader uden at beskadige dem. Vores 5-trins cyklonteknologi forsegler det fine støv, dyrehår og renser udblæsningsluften med > 98,6 % mikrostøvfiltrering.**

**Gennemsnitlig filtreringseffektivitet for partikler 0,3-2,5 µm målt med IEC 60312- 1-testmetoden.

Autofunktion

Intelligent styrke kombineret med ydeevne. Med Pure F9's autofunktion justerer den avancerede elektronik automatisk sugestyrken, så den passer til den overflade, du rengør, og optimerer støvopsamlingen.

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

4

Smart i en fart

Af Spaghetti På 18 april 2021

Den er smart i en fart, Gennemtænkt med plads til forbedringer.

Den kan meget forskelligt, men udførsel af det bliver desværre lidt klodset og ikke helt så smart i fart.

Den virker tung, og lidt uhåndterlig når man skal bruge den i kompakt tilstand med de tilhørende mundstykker. Udskiftningen til dem er forholdsvis nem, men kunne godt havde været nemmere, så selv et barn kunne gøre det. Jeg synes det er smart den har en støvsuger slange, så man får længere rækkevide og derved kan lade selve støvsugeren ligge i stedet for at skulle bære rundt på den. På en måde, kunne det dog være praktisk hvis man kunne få et bæresele, så man har begge hænder fri. Den bliver bare lidt tung og klodset, som den er nu. Minus er også at man skal havde en taske med til mundstykkerne, det kunne godt havde været et toolbælte med, som kunne holde det hele.

Det jeg elsker ved den er auto indstillingen, at den kan stå af sig selv, at den støvsuger godt og er nem at gøre ren efterfølgende og nem at sætte i opladeren. Den er også skønt, at man kan indstille om støvsugeren er oppe eller nede, så man kan komme ind under møblerne. Er godt produkt.

 • Design
  4
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  4
 • Spaghetti anbefaler dette produkt
 • Anmeldelse fra produktlotteri

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for en meget udførlig anmeldelse.
Vi er glade for alle input

4

støvsuger håndtering

Af PoulF På 26 februar 2021

Fin støvsuger med god sugekraft, en smule uhåndterlig, besværligt ved brug af slange og skift af sugehovet, kan ikke komme helt ind til fodpanel mv.

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • PoulF anbefaler dette produkt
 • Anmeldelse fra produktlotteri

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for den fine anmeldelse
Hvis der er steder som fx et fodpanel som støvsugeren ikke rigtigt kan nå, så vil vi anbefale at man benytter 3-i-en mundstykket eller noget af det andet tilbehør, for at tilpasse til det der skal støvsuges

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

Yderst god maskine

Af Karin På 15 december 2021 Oversat fra estisk

Praktisk at bruge og et produkt af høj kvalitet, der på alle måder opfylder sin funktion! Ikke mere at se på støvsugeren!

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  5
 • Karin anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
3

Langt fra meget godt

Af Lili På 11 december 2021 Oversat fra rumænsk

Helt ærligt, jeg ville ikke købe igen på grund af quality_price_service garanti og forhold efter garanti.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  4
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PQ91-40GG
Pure Q9 Ledningsfri 2i1 støvsuger Granite Grey Op til 50 min. køretid Poseløs

Electrolux Pure Q9. En 2-i-1 støvsuger med magnetisk ladestation, der gør det nemt og hurtigt at klare den daglige rengøring. Du får en kraftfuld støvsuger med indbygget håndtagstøvsuger som er lige til at tage ud, og giver fuld bevægelsesfrihed og alsidig ...

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PQ91-50MB
Pure Q9 Ledningsfri 2i1 støvsuger Mahogny Bronze Op til 55 min. køretid Poseløs

Electrolux Pure Q9. En 2-i-1 støvsuger med magnetisk ladestation, der gør det nemt og hurtigt at klare den daglige rengøring. Du får en kraftfuld støvsuger med indbygget håndstøvsuger, som er lige til at tage af, og giver fuld bevægelsesfrihed og alsidig re...

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - PQ91-ANIMA
Pure Q9 Ledningsfri 2i1 støvsuger Shale Grey Op til 55 min. køretid Poseløs

Electrolux Pure Q9 2i1 støvsuger med magnetisk ladestation, der nemt og hurtigt klarer den daglige rengøring. En kraftfuld støvsuger, som ligger let i hånden og med aftagelig håndstøvsuger, som giver fuld bevægelsesfrihed og alsidig rengøring - også over gu...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes