Produktinformation

Ultralangvarig ydeevne. s-bag® Ultra Long Performance holder 80% længere end traditionelle papirsposer, og har en optimal kapacitet på 5 liter. Posen giver et overbevisende rengøringsresultat i meget længere tid.

Fordele

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

Ultralangvarig ydeevne

s-bag® Ultra Long Performance holder 80% længere end traditionelle papirsposer, og har en optimal kapacitet på 5 liter. Posen giver et overbevisende rengøringsresultat i meget længere tid.

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

Ekstrem sugeevne

Det nye højtydende syntetiske materiale i denne pose sikrer optimal luftgennemstrømnin,g og giver din støvsuger en ekstrem sugeevne i hele posens levetid.

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

Høj filtreringskapacitet

Takket være den fremragende filtrering i flerlagsmaterialet opfanges selv de fineste partikler, hvilket bidrager til et bedre rengøringsresultat og ren luftkvalitet i dit hjem.

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

Powerflow™ Design

Patenteret 3D foldning sikrer optimal udfoldning: holder sugeeffekten høj og forhindrer tilstopning

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

Bedre lukkesystem – holdbart og hygiejnisk

Lukkesystemet er blevet redesignet og gjort mere stift med stærkere materiale og ny pakningsteknologi. Det sikrer, at s-bag® lukker hver gang og ikke går i stykker eller lækker. Støvposen er nem at montere i støvsugeren, og den er hygiejnisk, idet posen automatisk forsegles, når den fjernes, hvilket forhindrer spild og gør poseskift hurtigt og nemt.

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

TÜV certificeret

TÜV Rheinland Group har uafhængigt testet og certificeret ydeevnen af s-bag® Ultra Long Performance. Du kan finde flere oplysninger på www.tuv.com.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone