Produktinformation

s-bag® Ultra Long Performance støvsugerpose til UltraOne-støvsugerserien. Pakken indeholder 3 poser a 5 liter. Posen indfanger selv det mest fine støv, så du får ren luft i hjemmet. Ydeevnen er testet og godkendt af det uafhængige testinstitut TÜV Rheinland Group.

Fordele

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

Ultralangvarig ydeevne

s-bag® Ultra Long Performance holder 80 % længere end standardstøvsugerposen med optimal kapacitet på 5 liter. Posen giver et overbevisende rengøringsresultat i meget længere tid.

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

Ekstrem sugekraft

Ekstrem sugekraft: det nye effektive syntetiske posemateriale giver optimal luftgennemstrømning og støvsugeren får ekstrem sugekraft i hele posens levetid.

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

Høj filtreringskapacitet

Høj filtreringsevne: takket være særdeles god filtrering opfanges selv de fineste partikler og bidrager til bedre rengøringsresultat og ren luftkvalitet i dit hjem.

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

Powerflow™

s-bag® er designet med særlig foldning, så den får større kapacitet i forhold til en flad pose. Powerflow gør posen fleksibel og nemmere at sætte i støvsugeren.

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

Bedre lukkesystem – holdbart og hygiejnisk

Lukkesystemet er redesignet og gjort mere stivt med stærkere materiale og ny pakningsteknologi. Det er for at sikre, at s-bag® lukker hver gang og ikke går i stykker eller lækker. Støvsugerposen er let at sætte i maskinen og den er hygiejnisk, idet posen automatisk forsegles ved fjernelse, så du undgår lækage og bevirker rene og nemme poseskift.

Electrolux - Støvsugerpose - E210S

TÜV-certificeret

TÜV Rheinland Group har foretaget en uafhængig test af s-bag® Ultra Long Performance og tildelt den ydelsescertifikat. Du kan få mere information på www.tuv.com.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone