Produktinformation

Vores mest kompakte posestøvsuger, der effektivt opsamler støv og snavs på alle overflader - med hvert eneste strøg. AllFloor mundstykket skifter nemt mellem hårdt gulv og tæppe, og tilbehøret opbevares om bord, så det er lige ved hånden, når der er brug for det.

Fordele

Let at bruge, kompakt og alligevel effektiv

Vores mest kompakte støvsuger med pose, der effektivt opsamler støv og snavs på alle overflader – med hver eneste bevægelse. AllFloor mundstykket skifter nemt mellem hårdt gulv og tæppe, og tilbehøret opbevares i støvsugeren, så det er lige ved hånden, når der er brug for det

Kraftig opsamling af støv. For hvert strøg med mundstykket

Denne støvsuger er effektiv og nem at bruge og gør støvsugning så let som en leg. Takket være AllFloor mundstykket og stærk sugeevne kan du ubesværet opsamle støv og snavs fra hårde gulve og tæpper. Desuden kan du skifte mundstykkets funktion med din fod.

Non-stop rengøring med den nemme manøvrering

Denne ergonomiske støvsuger lader dig rengøre overflader på op til 72 m2 uden at skifte stikkontakt. Takket være teleskoprøret, de store hjul og en rækkevidde på 8,5 meter kan du nemt komme omkring og støvsuge

Hygiejnisk renere hjem

Det meget effektive filtreringssystem ​kan ​filtrere ​op til 99,99%* af partikler så ​små som 1 µm af fint støv og ​støvmider for at give en renere udblæsningsluft. ​

*Baseret på interne ​test af filtrering ​af ​mikrostøvpartikler i ​størrelsen 0,3-10 µm i henhold ​til ​standarden ​IEC62885-2:2021, 5.14, ​hvor der anvendtes ​standard​sand-/støvpartikler.

Nem at opbevare og med integreret tilbehør

Denne brugervenlige støvsuger gør det let som en leg at støvsuge. Dens kompakte størrelse gør den til det perfekte valg til ethvert hjem, og med praktisk indbygget plads til tilbehøret har du alt det nødvendige lige ved hånden.

Et mere miljøbevidst valg

Støvsuger og hovedmundstykke er fremstillet af op til 37% genavendt plast*.

“*Omfatter ikke ekstra tilbehør​ *Yderligere ansvarsfraskrivelse for Frankrig – støvsugeren, herunder alt tilbehør, er fremstillet af genanvendte materialer, som udgør op til 19% af den samlede vægt, sammensat af genavendt plast”

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone