Produktdetaljer

Electrolux AirFry plade til ovne og komfurer. Sprød mad er let at lave, uden at du behøver at vende maden. Indeholder 1 stk. H: 25 mm / B: 465 mm / D: 385 mm.

Fordele

Sprød, sundere mad med AirFry pladen

Nyd sprøde fritter eller lækre grøntsager med mindre olie med Electrolux's AirFry pladen. Den er designet med jævnt fordelte huller til kontinuerlig luftstrøm. Så hver ret tilberedes til perfektion.

Sprøde resultater på én gang. Du skal ikke vende maden

AirFry pladen er specielt designet til at varme maden fra alle vinkler, så du ikke skal vende maden. Nyd sprøde resultater uden at skulle åbne ovnlågen.

Tilbered mere på én gang

Uanset, om du steger fritter eller squash, sikrer AirFry pladen mere på én gang. Den store plades design får luften til at cirkulere og varme maden ensartet foroven og forneden.

Enkle løsninger til enhver XXL ovn

AirFry pladen passer til enhver XXL ovn, så du kan nyde sprøde resultater. Sæt pladen i ovnen, og brug Pizza eller varmluftfunktionen, og vent på lækre resultater.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er dit sted. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Seneste

Seneste

Hjælpsomt

Højeste vurdering

Laveste vurdering

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5
Oversat fra slovensk
marhla 06 maj 2022

fantastisk til bagning med mindre olie

da jeg har en mand, der elsker at lave mad og tre børn, er bakken fantastisk til fritter, der ikke er så fedtede. men det er meget interessant og med forskellige måder at bage på tilberedes grøntsager, som børn også kan lide at spise. hvilket allerede er et stort plus!

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • marhla anbefaler dette produkt

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • marhla anbefaler dette produkt

Andre produkter

Electrolux - Bageplade - E9OOPT01
Professionel bageplade med huller og non-stick

Electrolux Professional perforeret bageplade til ovne og komfurer med non-stick-bagning. Den perforerede bund tillader fri bevægelse af varme og damp for at opnå professionelle bageresultater. Indeholder 1 stk. H: 10 mm / B: 465 mm / D: 385 mm.

Electrolux - Bageplade - E3RHK600
Drypbakke til køleskab og fryser 60 cm

60 cm drypbakke til fritstående køleskabe, frysere og køle-/fryseskabe. Designet til at lade vandet løbe ud foran, så selv mindre vandlækager bliver synlige. Indeholder 1 drypbakke.

No Brand - Bageplade - M9OOET10
Universal justérbar bageplade med non-stick

Udtrækkelig ovnplade til ovne og komfurer. Fra 37 cm til 52 cm for større fleksibilitet. Indeholder 1 stk. H: 34 mm / B: 370-520 mm / D: 330 mm.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes