Produktdetaljer

Electrolux Saltblok til induktionskogeplader med Bridge eller FlexiBridge og komfurer med Bridge. Saltblokken kommer fra Himalaya og beriger hver enkelt ret med naturlige krydderier og smag. Indeholder 1 stk.

Fordele

En naturlig måde at tilberede og servere lækker mad på

Salt Block'en af lyserød klippesalt fra Himalayas højder tåler varme og kolde temperaturer. Brug den på kogesektion, grill, i ovnen eller som serveringsfad. Enten der er tale om konservering, tilberedning eller servering på bordet , gør Salt Block'en dit måltid til en velsmagende madoplevelse.

Tilbered sundt, krydr naturligt

Electrolux Salt Block'en fra Himalaya er en sund og lækker måde at krydre din mad på. Den lyserøde klippesalt er spækket med mineraler og beriger maden med naturlig smag under tilberedningen, så der er intet behov for ekstra smør eller olie.

Fleksibilitet til din mad

Salt Block'en fra Electrolux leveres med en elegant stålholder, designet til ensartet varmefordeling. Til tilberedning på kogesektion eller i ovn. Uden rammen kan maden også tilberedes på grillen.

Selskabelig tilberedning ved bordet

Tilbered din mad ved bordet med vores Salt Block. De naturlige materialer holder sig varme længe, når de tages ud af ovnen. Så du kan stege og servere samtidigt – en virkelig unik måde at underholde gæsterne på.

Hold maden varm eller kold

Hold din mad ved den rigtige temperatur med vores Salt Block. Overfladen holder sig varm eller kold, så du kan servere kolde desserter direkte fra fryseren eller stegende varme middage fra kogesektionen eller ovnen.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone