Produktinformation

800 Cooling 360° køle-/fryseskabet, der har et elegant interiør i rustfrit stål, giver en jævn temperaturfordeling på hver hylde. Beskytter din mad, uanset hvor du placerer den, og kan hjælpe med at reducere madspild med 28%.

Fordele

Mindre madspild takket være 30% bedre temperaturfordeling*

800 Cooling 360° køle-/fryseskabet, der har et elegant interiør i rustfrit stål, giver en jævn temperaturfordeling på hver hylde. Beskytter din mad, uanset hvor du placerer den, og kan hjælpe med at reducere madspild med 28%*.

Sammen lignet med 500 ColdSense køleskab. Baseret på eksterne tests af hvor længe blød ost og kogt skinke, der er opbevaret på hylderne, kan spises. Resultaterne kan variere afhængigt af typen af fødevarer. Estimeret potentiel reduktion af madspild er udelukkende baseret på produktets ydeevne og ikke brugeradfærd.

Mindre madspild takket være 30% bedre temperaturfordeling*

Cooling 360°, med et interiør af høj kvalitet i rustfrit stål, kan hjælpe med at reducere madspild med 28%. Effektive ventilationsåbninger giver en jævn luftfordeling på hver hylde, som sikrer, at maden er beskyttet, uanset hvor du placerer den.

*Sammenlignet med 500 ColdSense køleskab. Baseret på eksterne tests af hvor længe blød ost og kogt skinke, der er opbevaret på hylderne, kan spises. Resultaterne kan variere afhængigt af typen af madvarer. Estimeret potentiel reduktion af madspild er udelukkende baseret på produktets ydeevne og ikke brugeradfærd.

En game changer – unikt køle-/fryseskab med genanvendt plastik*

Vi er stolte af vores nye, unikke køle-/fryseskab med indvendig beklædning fremstillet af 70% genanvendt plastik. Plast fra kasserede køleskabe bruges til at lave nye køleskabe, hvilket hjælper med at reducere spild gennem cirkulæritet.

GreenZone+ hjælper med at holde frugt og grønt fulde af næring

GreenZone+ er den ideelle opbevaringsskuffe, der fjerner overskydende fugt og samtidigt opretholder den rette mængde fugt til dine grøntsager. Dette bevarer op til 95% af vitaminerne efter 11 dage ved at beskytte produkterne med den rette mængde fugt.*

En konvertibel fryser for mere fleksibilitet

Få mere fleksibilitet med dit køle-/fryseskab, med et fryserum, der er fuldt konvertibelt. Nu kan du indstille fryseren til +4°C for at udvide din køleplads, eller bruge den ved den sædvanlige temperatur på mellem –15°C og –24°C.

Præcis temperaturstabilitet med TwinTech® No Frost Plus

TwinTech® No Frost Plus beskytter madens smag. Med temperaturstabilitet, der er 4 gange bedre end standarden* og op til 9% bedre energiydelse**, får du mest muligt ud af dine ingredienser, mens du sparer energi.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone