Produktdetaljer

2400W dampstation med 1,2 l vandtank, GLISSIUM ridsefast strygesål, 40 g damp i minuttet, og et kraftigt dampskud på 160 g/min. Auto Clean Funktion for længere levetid.

Fordele

Electrolux - Dampstation - E5ST1-2DB

Tøjet bliver rynkefrit på ingen tid med hurtig opvarmning.

Føl dig veltilpas i tøj, der altid ser krølfrit og friskt ud. Med hurtig opvarmning og en jævn fordeling af damp kan du stryge dit tøj nemt og hurtigt.

Electrolux - Dampstation - E5ST1-2DB

Hurtigt og effektivt.

Den hurtige opvarmning sikrer, at dit tøj er klar til at blive strøget på 60 sekunder. Mens den jævne fordeling af damp betyder, at dit tøj altid kan se friskt og glat ud.

Electrolux - Dampstation - E5ST1-2DB

Stor aftagelig 1,2 l vandtank.

Den aftagelige vandtank gør genpåfyldning let, da du kan fylde den under hanen, og den store tank på 1,2 l sikrer, at du kan gøre mere tøj færdigt, før den skal genpåfyldes.

Electrolux - Dampstation - E5ST1-2DB

Ridsefast strygesål.

Oplev jævn dampstrygning og glideevne med den ridsefaste GLISSIUM 175 strygesål. Fordeler jævnt damp og glider let for at få en ubesværet strygning i alle retninger.

Electrolux - Dampstation - E5ST1-2DB

Indikator for varm strygesål.

Giver besked, når dit strygejern er koldt nok til sikkert at blive pakket væk. Indikatoren for varm strygesål på spidsen af dit strygejern registrerer, hvornår strygesålen er varm.

Electrolux - Dampstation - E5ST1-2DB

Auto Clean Funktion - selvrensefunktion

Forlæng levetiden på din dampstation ved at beskytte den mod ophobning af kalksten. Kalkbeskyttelsen FlushClean betyder, at du kan fjerne kalksten ved at skylle vand gennem systemet.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes