Opdag

Emhætter

En frithængt emhætte i glas og rustfrit stål over en gryde på en induktionskogesektion

Lav mad uden at blive distraheret

Vælg en emhætte, der er kraftig nok til at holde selv et stort køkken lugtfrit og så stille, at du knapt bemærker den kører. Vores emhætters lydniveau er 40-70 dB. Ved 40 dB er emhætten mere stille end en sagte hvisken - selv når den kører på maks. Og med Hob2Hood larmer udsugningen aldrig mere end nødvendigt.

Håndfri betjening af emhætte

Den manuelle kontrol på din emhætte er naturligvis altid tilgængelig, hvis du skal bruge den.

Nærbillede af induktionskomfur

Tilsluttet til problemfri tilberedning

Fokusér på det, der virkelig er vigtigt i køkkenet: lave mad, der smager fantastisk. Med Hob2Hood tænder din kogesektion din emhætte og justerer udsugningen efter dine madlavningsaktiviteter. Så kan du koge og stege uden at røre din emhætte eller bekymre dig om udsugningen.

Electrolux-komfuremhætte på vej ud af arbejdsoverfladen

Største udvalg på markedet

Få køkkenet til at se lige så flot ud som det føles. Med de mange forskellige tilsluttede komfurer og emhætter er det let at finde den rette kombination, der passer til dit køkkendesign. Vi har det største udvalg på markedet for tilsvarende teknologi. Så du kan nyde lydsvag, effektiv og håndfri udsugning i en stil, der passer dig.

En Electrolux komfuremhætte

Hvordan fungerer emhættefiltre?

Emhætten anvender et filter til at holde køkkenet frisk og fri for fedt. Fedtfiltret opfanger fedt og madpartikler. Kulfiltre kan rense luften og neutralisere lugt. Nogle filtre kan rengøres og genbruges. Andre skal udskiftes, det kan du gøre via Electrolux' webshop.