Opdag

Induktionskogeplader

Den reneste, sikreste overflade

Den tilpasser sig dit kogegrej og sikrer, at det opvarmes hurtigt og ensartet. Er der ingen pander på komfuret, varmer madlavningszonerne ikke. Når overfladen ikke er i brug forbliver den kold, så dine induktionskogeplader er sikrere og nemmere at gøre ren. Intet brænder på, og den glatte, flade overflade gør detumuligt for snavs at gemme sig nogen steder. Så du kan bruge mindre tid på rengøring og mere tid på at nyde din mad.

Betjeningspanelet på en Electrolux induktionskogesektion

Den rigtige varme på et øjeblik

Lav små justeringer for at få resultatet, du vil have, med induktion. Du skal blot lade fingeren glide hen over betjeningerne, så ændres varmen straks. Så du kan holde en sauce på den helt rigtige temperatur uden risiko for, at den brænder på. Præcis varmestyring betyder mindre energispild. Det er også godt nyt for dine elregninger.

Tilbered maden på én gang

Nyd mere plads til at lave de retter, du elsker, med FlexiBridge kogeområdet. Du kan forbinde op til 4 forskellige kogezoner med 1 jævn og ensartet temperatur. Så når du skal lave mad til hele familien, skal du ikke bekymre dig om, om gryden/panden er for varm eller for kold. Du kan bare slappe af og nyde superlækre måltider, der får tænderne til at løbe i vand.

Pande Electrolux Infinite™ Pure induktionskogesektion

Bare luksuriøs

Tilføj et ekstra anstrøg af stil til dit køkken med Infinite™ Pure.. Der er ingen synlige betjeninger og ingen kogezoner, før du rører ved tænd-/slukknappen. Så gløder det krystalklare, røde LED-display, og du ved, at kogezonen er klar til tilberedning. Slukket eller tændt giver den dit køkken et smukt, moderne æstetisk præg.

Flere fordele med induktion

 • Start- og stop-knappen på Electrolux-induktionskomfur
  1
  Varm med det samme

  Nyd et godt måltid hurtigere med Booster-knappen. Perfekt til madlavning i sidste øjeblik.

 • Start- og stop-knappen på Electrolux-induktionskomfur
  2
  Pause og fortsæt

  Hvis du afbrydes, trykker du på Stop & Go for at stoppe og fortsætte fra samme sted.

 • Damp fra potten suges ud af emhætten
  3
  Håndfri betjening af emhætte

  Hob2Hood kontrollerer automatisk din emhætte afhængigt af, hvad du tilbereder på kogepladen.

Fra kogning til simren med ét enkelt skub

Skrue ned for varmen på en sauce eller pandestege kød eller fisk? Brug PowerSlide, når du laver mad, der kræver hurtige og nemme varmeskift. Du skal ikke bekymre dig om at skrue op og ned for varmen, mens du laver mad. Du skal blot skubbe din gryde/pande fra varme til varme. PowerSlide giver dig mere frihed og fleksibilitet uanset, hvor stor eller kompliceret din ret er.

Hold fokus påmadlavningen

Lad komfuret styre emhætten, så du kan fokusere på madlavningen. Så snart din kogesektion tændes, starter Hob2Hood automatisk, hvis du ønsker det. Når den er tændt, tilpasser den emhættens udsugning efter din madlavning. Så når den arbejder, øges kraften. Og når du småkoger, reduceres den til en blidere mere stille udsugning.

Skal jeg købe nye gryder og pander til induktion?

De fleste moderne gryder/pander passer til induktionskogesektioner. Hvis du er i tvivl, kan du teste dine gryder/pander med en magnet. Hvis magneten sætter sig fast på bunden af gryden/panden, er den fin til induktion. Vores Infinite Chef-kollektion opvarmer 14 gange hurtigere end rustfrit stål. Perfekt supplement til induktion.

Lam og gulerødder grilles på Electrolux-plankegrill

Max smag

Skab de bedste retter med vores køkkenudstyr. Tilbehør designet med enestående materialer til alle kulinariske opgaver. Så får det meste ud af induktionskomfur. Som vores non-stick-plankegrill til at grille, sautere eller brune sundt og uden ekstra fedtstof.