Opdag

Tørretumblere

Sikker til sarte ting

Behandler selv dit mest sarte, dyrebare tøj og giver uforlignelig blødhed. Vores DelicateCare-teknologi tilpasser programmet til hvert stykke tøj for at få den bedste tørring og den optimale pleje - selv uld og silke. Teknologien optimerer tromlens hastighed og rotation efter tøjets behov. Den beskytter desuden dit tøj mod at blive krøllet, fordi tromlens rotation jævnligt skifter retning.

Ingen krympning sammenlignet med flad tørring

Woolmark Blue-certificeringen garanterer, at DelicateCare tørretumbleren tørrer dit uld sikkert, som kun må håndvaskes. Det patenterede uldprogram tilpasser tromlens bevægelser til at beskytte dit tøj og sikrer, at tøjet ikke krymper sammenlignet med liggetørring. Så du kan gå med din yndlingssweater igen og igen. 

En skjorte, som er delvis strøget og krøllet, så man kan se, hvor effektiv dampvaskemaskinen er

Damp dit tøj frisk

Drop kemisk rens og pust nyt liv i dit yndlingstøj med SteamSystem.. Det udglatter krøl og absorberer lugte på kun 15 minutter, så dit tøj ser ud og føles som nyt. Det er perfekt til, når du skal se super ud i en fart.

DelicateCare-tørretumbler

DelicateCare tilpasser tørringen af hvert stof og plejer optimalt - selv sensitivt tøj som silke.

Electrolux DelicateCare-tørretumbler

Tør uld og silke i DelicateCare

Nu kan du trygt tørre selv dit mest sarte silke.. DelicateCare’s silkeprogram passer på dit silketøjs form nøjagtigt som naturlig tørring eller kemisk rens*. Dets lave temperaturer og skånsomme tromlebevægelser er skræddersyet til hvert enkelt stykke tøj, så du altid kan være sikker på den mest mulige skånsomme pleje af dit tøj.

*Undersøgelse WL 7112/14 fra wfk-Institut für Angewandte Forschung GmbH

Pas på dit udendørstøj

Udendørstøj kan miste sin funktion, når det bliver snavset. Vask beskytter materialets evne til at ånde, og korrekt tørretumbling gendanner den vandafvisende funktion. Vælg maskinens udendørsprogram, så dit funktionstøj er klar til næste gang, du skal bruge det udendørs.

 

 

Skræddersyet pleje til hver fyldning

Vores tørretumblere med OptiSense garanterer den mest skånsomme pleje til dit tøj. Sensorer tilpasser automatisk programtiden efter vasketøjets omfang. Det betyder, at progammet afsluttes, så snart dit tøj er færdigt. Du kommer aldrig til at spilde energi på grund af overtørring. Med OptiSense er vores tørretumblere ligeså skånsomme mod miljøet som mod dit tøj.

Ydeevne for livstid

Med en 10-års motorgaranti er vi sikre på, at vores tørretumblere vil holde.. Invertermotoren anvender ikke børster som andre motorer. Det reducerer friktion, giver længere levetid og en lavere driftsvolumen. EcoFlow systemet fanger desuden selv de fineste fnugpartikler under tørring. Det mindsker energiforbruget og giver maks. ydeevne i hele levetiden.

Sandur

Gør tørringen endnu hurtigere

Når du synes, du ikke har tid til at tørre, har Electrolux tørretumblere et par smutveje.. TimeManager giver dig mulighed for at nedsætte tørretiden med op til 40 % og stadig give dig utrolige resultater. Udover at du altid garanteres den korteste tørretid, fordi sensorerne tilpasser varigheden efter dit vasketøj. Så du kan få det tøj, du vil have, når du ønsker det.

UltraCare-vaskemaskine og DelicateCare-tørretumbler

Perfekt tørringstarter med vasken

Vaskemaskine og tørretumbler går hånd i hånd - med den rette vask forberedes tøjet til en flot finish efter tørring.Vores DelicateCare-tørremaskiner er pefekte sammen med UltraCare™ Eco-vaskemaskinerne. De er lige så skånsomme mod vasketøjet som en håndvask.

En bunke frisk tørretumblet tøj