Købsguide

Vaske-tørremaskiner

Vaske-tørremaskiner gør det hele

Den bedste vask forenes med den bedste tørring i vores DualCare-teknologi. Du behøver ikke længere at håndvaske eller liggetørre, for nu kan du maskinvaske dit sarte tøj. Det er al den pleje, dit tøj har behov for i én pladsbesparende maskine. Så du kan få mest ud af din plads i dit hjem. Og nyde det reneste, blødeste vasketøj.

Et ur ved siden af DualCare-tørremaskinen

Spar tid med vask og tør

Spar tid, mens du sparer plads med en Electrolux vasketørremaskine. Du kan vaske og tørre op til 6 kg vasketøj på én gang. Det svarer til 24 skjorter. Og det er så nemt som at trykke på en enkelt knap. Du behøver ikke at vælge to programmer, du skal blot vende tilbage til frisk vasktøj, klar til dit garderobeskab.

I Electrolux vaske-tørremaskiner med en Woolmark Blue-certificering kan du tørre uld, som ellers kun må håndvaskes, helt sikkert.

Cathryn Lee

Woolmark Company

DualCare vaske-/tørremaskine

DualCare vaske-/tørremaskiner lader dig vaske og tørre dit uldtøj i én cyklus uden risiko. 

The DualCare vaske-/tørremaskine

Delikat pleje, garanteret

Electrolux vaske-/tørremaskiner er det første på markedet med Woolmark Blue-certificeringen. Woolmark er verdens førende autoritet på uldpleje. Og deres Blue care-mærke beviser, at det er sikkert at vaske og tørre dit 'kun håndvask'-uldtøj. Så du kan holde dine favoritsweaters bløde og varme, og nyde dem længere. 

En skjorte, som er delvis strøget og krøllet, for at vise hvor effektiv dampstrygning er

Hvis du holder af det, så damp det.

Skal du have dit tøj til at se perfekt ud, men ikke har tid til at vaske det? Ligesom professionelle vaskerier benytter DualCare damp til bløde, glatte og friske resultater. Den ekstra fugt får fibrene til at løsnes, eliminerer lugte og fjerner krøl, så du kan opfriske og glatte dit tøj hjemme hos dig selv på få minutter. Nu kan du få det tøj, du vil have, når du ønsker det - selv mellem vaskene.

Overvask eller overtør aldrig

For at få tøj, som holder den der uimodståelige og bløde fornemmelse af nyt, skal du kun komme dit vasketøj i tromlen og lade DualCare gøre resten.. Dens OptiSense-teknologi justerer automatisk programmet til mængden af dit vasketøj. Så uanset, om du vasker 3, 6 eller 9 kg, kommer du aldrig til at overvaske eller overtørre. Og dit tøj holder sig nyt og friskt i længere tid.

Skærmpanel i DualCare

Altid omsorgsfuld

Alle vores DualCare vaske-tørremaskiner anvender en mere lydsvag, mere solid og mere effektiv invertermotor.. Det sikrer den ydeevne, du har behov for til at give dit tøj den bedst mulige pleje. Så dit tøj ser ud og føles ligeså skønt som den dag, du købte det. Vi er så sikre på invertermotorens evne til at gøre din maskines ydeevne endnu bedre, at den har en 10-års garanti.