Købsguide

Vaskemaskiner

Der kæles for hver enkelt fiber

De fleste maskiner optimerer ikke dit vaske- og skyllemiddel.. Med UltraCare™ Eco kan du vaske det tøj ved 30 grader, du ellers vasker ved 40 grader. UltraMix forblander også skyllemidlet og fordeler det bedre. Andre maskiner skal faktisk bruge dobbelt så meget skyllemiddel for at opnå den samme pleje og blødhed.

Som ny på 30 minutter

Tag dit yndlingstøj på til spabadet med SteamCare. På kun 30 minutter udglatter og opfrisker damp skånsomt dit tøj. Det reducerer behovet for at vaske og stryge det. Så du kan holde dine smarteste skjorter, dine mest elegante kjoler og din mest elskede bluse som nye mellem vaskene.

I Electrolux vaskemaskinerne med et Woolmark Apparel Care Green-mærke kan du vaske uldting, der ellers kun må vaskes i hånden, sikkert og ovenikøbet spare på energien.

Cathryn Lee

Woolmark Company

UltraCare™ Eco

Med UltraCare™ Eco er det fine et sikkert sted.

Electrolux UltraCare Eco

Hold formen

Fasthold trøjens form med Woolmark-mærket UltraCare™-vaskemaskine. Woolmark Green gives til vaskemaskiner, som vasker uldtøj sikkert, der ellers kun må håndvaskes - og som også er førende på markedet i energieffektivitet. Så holder dit uldtøj formen og blødheden, vask efter vask.

EW6F6268N3
SensiCare system
Maks. kapacitet: 8 kg
1600 omdrejninger
Energieffektivitetsklasse: A+++-20
Inventer motor

EW8F6669D4
UltraCare, SteamCare & SensiCare-system
Maks. kapacitet: 9 kg
1600 omdrejninger
Energieffektivitetsklasse: A+++-50
Eco-Inverter motor

 

EW9F8661E7
ColourCare, UltraCare, SteamCare & SensiCare-system
Maks. kapacitet: 10 kg
Wifi
Energieffektivitetsklasse: A+++-55
Eco-Inverter motor

Overvask aldrig

Tøjet ser nyt ud og føles nyt med OptiSense. Det sikrer det rette plejeniveau ved at tilpasse tid, energi og vandforbrug efter mængden af dit vasketøj. Det holder også din vaskemaskine så miljøvenlig som muligt ved aldrig at bruge mere vand end nødvendigt. Så din maskine er altid opmærksom på dit tøj og dine elregninger.

En bunke skjorter i vasketøjskurven

Op til 8 kg, der kæles for

Det er nemmere end nogensinde at pleje masser af vasketøj i vores vaskemaskiner.. Med en ekstra stor tromle har du masser af plads til hele husholdningens vasketøj. Den er specialbygget til skånsom pleje. Dit tøj beskyttes mod at få rifter, flænger eller at blive strakt under vask. Uanset, om du vasker 1 eller 8 kg, kan du trygt overlade dit tøj til SoftDrum.

Fremstillet til at pleje, bygget til at vare

Vi er så sikre på vores apparater, at alle vores vaskemaskiner med invertermotor har en 10-års garanti.. De er designet til at stå distancen og gøre plejen af dit tøj endnu stærkere i mindst et tiår. De er også mere lydsvage og sparer 50 % mere energi end traditionelle motorer. Så du kan trygt vaske i ro og fred.

Klar, når du er det

Nyd en fuldt fleksibel vaskerutine.. Når du bruger TimeManager®, vælger du i få trin, hvor længe din vask varer. Så dit yndlingstøj er klart, når du er det. Med Delay Start kan du desuden udsætte dit vasketøj med op til 20 timer, så det passer ind i din travle tidsplan.

UltraCare Eco-vaskemaskine ved siden af DelicateCare-tørretumbler

Pleje fra start til slut

Hemmeligheden bag den bløde luksus og det velplejede vasketøj er ikke kun at vælge den rette vaskemaskine - tørringen er mindst lige så vigtig. Vores DelicateCare-tørremaskiner er pefekte sammen med UltraCare™ Eco-vaskemaskinerne. Deres innovative varmepumpeteknologi tørre skånsomt tøjet ved lav temperatur og fjerner varmeskader.

Friske, tørre og fine skjorter