Produktinformation

Glid direkte til den ideelle varmeindstilling - eller tryk blot på den. Med den intuitive betjening, kan du enten trykke eller glide for at vælge en perfekt varmeindstilling i én glidende bevægelse. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Glid direkte til den ideelle varmeindstilling - eller tryk blot på den

Med den intuitive betjening, kan du enten trykke eller glide for at vælge en perfekt varmeindstilling i én glidende bevægelse.

Vælg det ønskede varmetrin med en enkel berøring

DirectAccess touch betjeningen i denne kogesektion gør det intuitivt at vælge varmetrin – du skal bare røre panelet og lade fingeren glide direkte til den ønskede indstilling.

Det perfekte sted til din ovale fiskepande

Opnå dine ambitioner med denne FishZone. Den ovale kogezone er perfekt til at skabe en blid, ensartet varme under din fiskepande.

Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC650F

Brugervenlig betjening

Kogesektionens design sikre direkte og nem betjening. Tryk, juster og hav den fulde kontrol. Displayet giver dig et godt overblik over de mange zoner og indstillinger.

Sæt tilberedningen på pause

Sommetider har du brug for en kort pause i madlavningen. Med Stop+Go kan du sætte tilberedningen på pause med et enkelt tryk – og fortsætte, hvor du slap, med endnu et tryk.

Electrolux - Keramisk kogeplade - HOC650F

Spar automatisk energi, hver gang du laver mad med Øko-timer™

Med øko-timer™ funktionen, sparer du energi ved at slukke kogesektionen og bruge restvarmen, til de sidste minutter af tilberedningen.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone