Produktinformation

Kompakt bundhængslet vinskab til integrering med plads op til 18 flasker. Vinskab i høj kvalitet med LED lys og hylder på skinner med teleskopudtræk for nem placering og overblik. Vinskabet har elektronisk termometer og touch betjent justerbar temperaturstyring. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

Fordele

Opbevar vin i selv det mindste køkken

Oplev professionel vinopbevaring i selv det mindste køkken med den kompakte 900 Vinkøler. Den kan rumme op til 18 flasker fra 5°C til 20°C afhængigt af dine behov. Den sikrer, at hvert glas du skænker, drejer rundt i hånden og smager, har den rigtige temperatur, når du har lyst til et glas vin.

Vinkøler der altid køler til perfektion

Hold vinen ved den ideelle temperatur i vores vinkøler - til et vidunderligt glas vin hver gang. Det er enkelt at vælge en temperatur fra 5°C til 20°C, så du har tjek på den nøjagtige temperatur, du ønsker til din vin.

18 flasker, 1 vinkøler

Glem alt om at mangle plads i køleskabet til at opbevare vinen til et middagsselskab. Vores vinkøler har plads til at opbevare op til 18 flasker på én gang.

Få plads til enhver vinflaske i vores vinkøler

Denne vinkøler kan rumme selv store flasker, fra magnum champagneflasker til prosecco. Hylderne der er designet til absolut fleksibilitet kan opbevare en lang række forskellige former og størrelser. Du har altid plads til din favoritdrink.

Vinkøleren der passer perfekt ind overalt

Vores vinkøler passer perfekt ind i selv små køkkener. Det kompakte design uden fremspringende håndtag betyder, at det flugter med andre tilstødende apparater. Da den er lavet til at supplere den fulde serie, ser den flot ud hvor som helst.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone