Produktinformation

Vask og tør på én gang. Eller damp til genopfriskning. 3i1 Electrolux PerfectCare 700 vaske-/tørremaskine til indbyg forenkler vaskedagen med vaske-, tørre- og dampprogrammer. Damp bruger 96% mindre vand* og er mere skånsomt end vask, hvilket hjælper tøjet til at se godt ud i længere tid.

Fordele

Electrolux - Integreret vaske-tørremaskine - EW7WB764T4

Damp sparer mere end 40 l vand*

3i1 Electrolux PerfectCare 700 vaske-/tørremaskinen til indbygning forenkler vaskedagen med vaske-, tørre- og dampprogrammer. Damp bruger 96% mindre vand* og er mere skånsomt end vask, hvilket hjælper tøjet til at se godt ud i længere tid.

* Intern test med 1 kg tøj på dampprogram sammenlignet med skåneprogrammet.

Electrolux - Integreret vaske-tørremaskine - EW7WB764T4

Opfrisk tøjet og neutraliser lugte* med Steam-programmet

Nyd fornemmelsen af “nyvasket” tøj med en brøkdel af vandet. Ved at opfriske dit tøj med damp kan du neutralisere lugte* og reducere folder på 25 minutter. For endnu mere friskhed, tilføj vores dampduft til Steam-programmet.

* Ekstern test viser neutralisering af cigaretluft i en dampopfriskningscyklus.

Electrolux - Integreret vaske-tørremaskine - EW7WB764T4

DualCare system: Tilpasset pleje, selv til uld og sart tøj

DualCare systemet justerer vask og tørring til forskellige stoffer og justerer tromlens bevægelse i tørrecyklussen. Uldprogram og tørrecyklus er godkendt af Woolmark Company til vask og tørring af uld, der ellers kun må håndvaskes.

SensiCare systemet tilpasser programtiden, og sparer energi og vand

Uanset om mængden af dit vasketøj er stor eller lille, tilpasser SensiCare systemet automatisk vaske- og tørretider til mængden, hvilket sparer energi og vand. For mere effektiv tøjpleje og mere bæredygtig brug af ressourcer.

Electrolux - Integreret vaske-tørremaskine - EW7WB764T4

MixCare 69' programmet vasker effektivt tøjet uden at det først skal sorteres

MixCare justerer energiforbruget og tørretiden i forhold til vægten af tøjet, når du vasker blandet tøj i det daglige. Vasker tøjet ved 30°C på blot 69 minutter. Vælg MixLoad for at få optimal ydeevne og effektivt vasket tøj.

Electrolux - Integreret vaske-tørremaskine - EW7WB764T4

Nyd et fredeligt hjem med vores lydsvage vaske-/tørremaskine.

Vores lydsvage indbyggede vaske-/tørremaskine er designet til at kunne arbejde stille bag en skabslåge. Dette betyder, at du kan køre et program, mens du bevarer et roligt og afslappende miljø til alle dine andre aktiviteter.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone