Produktdetaljer

Det allerbedste indenfor støvsugerteknologi og innovation for fantastisk ydeevne og smart alsidighed. Den nye Pure D9 Green FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering rundt I dit hjem med XL Easy-Roll hjul og kugleleje i mundstykket. GREEN modellen er produceret 70% genbrugsplast.

Fordele

Electrolux - Støvsuger - PD91-GREEN

Vores bedste støvsuger til dato

Pure D9 kombinerer alt det bedste inden for støvsugerteknologi og innovation for fremragende ydeevne og smart alsidighed.

Electrolux - Støvsuger - PD91-GREEN

Enestående rengøringsevne

Optimeret airflow-teknologi sammen med den store støvsugerpose giver enestående ydeevne i længere tid* *Den bedste opsamling på tæppe > 91% iht. målestandard EN 60312-1, kombineret med laveste fald i airflow over tid, når støvsugerposen fyldes, sammenlignet med Pure D8.2 og UltraOne

Electrolux - Støvsuger - PD91-GREEN

Hygiejnisk poseskift

5 liter s-bag® med CleanLift håndtag lukker tæt for at forhindre støv i at slippe ud. Når posen skal skiftes, klikkes den af med det innovative CleanLift håndtag, let og hygiejnisk.

Electrolux - Støvsuger - PD91-GREEN

Jævn manøvredygtighed med XL hjul

Støvsugning bliver let med gummibelagte XL hjul, der kan køre overalt.

Electrolux - Støvsuger - PD91-GREEN

Forseglet filtreringssystem

Glæd dig over et renere indeklima med det avancerede filtreringssystem, som opsamler op til 99,9% mikrostøv og udblæser ren luft.

Electrolux - Støvsuger - PD91-GREEN

En virkelig grøn støvsugning

Pure D9 Green er lavet af op til 70% genbrugsplast. Emballagen er lavet af 82% genanvendt materiale og er 100% genanvendeligt.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes