Købsguide

Find den perfekte støvsuger

Støvsuger med pose

Med eller uden pose?

Med en støvsuger med pose samles støvet i en hygienisk og lukket støvsugerpose, hvilket er en fordel hvis du f.eks. er allergisk. 

Med en poseløs støvsuger slipper du for at skifte støvsugerpose, men kan i stedet tømme støvbeholderen direkte i skraldespanden.

Opdag vores støvsugere

Støvsuger i et skab

Kompakt vs. normal størrelse

Hvis dit hjem ofte behøver at blive gjort rent, bør du vælge en støvsuger med stor opsamlingskapacitet.

Har du derimod et relativt lille hjem eller mange trapper, er det mere anbefalingsværdigt med en kompakt støvsuger.

Opdag vores støvsugere

Støvsuger med lang ledning

Praktisk og enkelt

Med eller uden ledning, det er spørgsmålet.

Støvsugere med ledning har ofte større støvbeholdere end ledningsfrie, og nogle modeller har en ekstra lang ledning på 12 meter, hvilket gør, at du enkelt kan støvsuge flere rum efter hinanden uden, at du behøver bytte kontakt.

Se alle støvsugere med ledning

Ledningsfrie støvsugere er praktiske, eftersom de er små, lette og smidige når man har behov for at kunne komme ind i hjørner og andre steder, hvor det er svært at komme til. Moderne ledningsfrie støvsugere har god sugeevne og en batteritid fra 17 op til 80 min. alt efter model.

Se alle ledningsfrie støvsugere

Robotstøvsuger

Lad en robot udføre arbejdet

Lad en robotstøvsuger gøre rent for dig! Uanset hvor du befinder dig, kan du gøre rent hjemme med hjælp fra en app. Electrolux' robotstøvsugere er udrustede med et system til at identificere 3D-objekter i rummet, hvilket gør det muligt at styre støvsugningen med præcision.

Mundstykke

Gulve

Vælg en støvsuger med et mundstykke som passer til dine gulve.

Gulvtæpper - et turbomundstykke med roterende børste sørger for, at du får det støv og skidt op som ellers gemmer sig i gulvtæppet.

Træ eller fliser - med et gulvmundstykke til hårde gulve kan du nemt og effektivt gøre rent uden at ødelægge overfladen. 

De fleste mundstykker - også kaldet kombimundstykker - har indstillinger til både gulvtæpper og hårde gulve som f.eks. stengulve. 

Støvsuger og hund på gulv

Et rent hjem med plads til kæledyr

Det kan være svært at blive af med hår fra kæledyr, især på gulvtæpper og møbler. Med en støvsuger som er tilpasset hjem med kæledyr, får du et mundstykke som er ekstra effektivt når det handler om at fjerne skidt og dyrehår fra møbler og tekstiler. Herudover får du også en støvsugerpose som indkapsler uønsket lugt.

Fire forskellige støvsugere

Vælg dit produkt

Uanset hvordan dit hjem ser ud og uanset hvordan du plejer at gøre rent, så har Electrolux en støvsuger som passer til dine behov.