Produktinformation

2-i-1 kogeplade m/integreret emhætte t/recirkulation. Kogepladen betjenes med touch, har bro-funktion samt Hob2Hood, der tænder og regulerer emhætten automatisk alt efter aktiviteten på kogepladen. Med pause funktionen kan alle zoner sættes på pause samtidigt. Føres hos udvalgte forhandlere

Fordele

Dit køkken, din stil

Forestil dig komplet frihed ved design af dit køkken. Vores innovative kogepladedesign leveres med emhætte og udsugningsventilator indbygget i midten, så du ikke behøver at bekymre dig om installation af en emhætte over hovedet.

Formet til fleksibilitet

Med ventilatoren og filtre integreret i midten af kogepladen, behøver du ikke længere at overveje plads til en emhætte over hovedet, når du vælger, hvor den skal placeres i dit køkken. Uanset om du installerer den foran vinduet eller på en uafhængig ø, har du total frihed i køkkendesign.

Håndfri emhætte

Der er taget hånd om røg og lugt med intuitiv Hob2Hood-teknologi. Den integrerede emhætte tilpasser sig automatisk til det, du tilbereder, og regulerer systematisk ventilatorindstillingerne i overensstemmelse hermed.

Forbind zoner for mere plads til madlavning med Bridge-funktionen

Med Bridge-funktionen kan du kombinere to separate kogezoner til at skabe én stor overflade. Med temperatur- og tidsindstillingerne automatisk justeret, er det ideelt til at få mest muligt ud af planchas eller stegegryder.

Nem rengøring. For ubesværet vedligeholdelse

Det brugervenlige udsugningsgitter i midten af ComboHob er aftageligt. Giver dig adgang til aluminiumsfedtfilteret og højeffektivt lugtfilter indeni for nem rengøring.

Touch betjening. Kontrollér nemt kogepladen og emhætten

Touch betjening giver dig en klar glasskærm med strålende oversigt over dine tilberedningsfunktioner. Det giver dig nemt mulighed for at indstille og justere temperaturerne, som du vil med bare et tryk.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone