Om os

Electrolux Danmark

Om at arbejde
hos Electrolux

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Electrolux i Danmark? Så klik videre herind, hvor du kan læse mere om vores faciliteter i Fredericia, vores sundhedscertificering, medarbejderudvikling, initiativpligt og meget mere. 

Om at være elev
hos Electrolux

Vi uddanner handelselever med specialet salg. Vi fik prisen som årets elevplads 2016 på IBC, på baggrund af en indstilling fra vores elevteam. En pris som vi er meget stolte af.

En af Danmarks bedste arbejdspladser

Vi har 4 år i træk været blandt Danmarks bedste arbejdspladser ifølge Great Place to Work Institute, og vi er Sundhedscertificerede 2016-2018 af Dansk Firmaidrætsforbund. Hos os har alle medarbejdere initiativpligt, der hjælper med at få de gode idéer frem i lyset, og man kan indstille kollegerne til en Initiativpris. Og så holder vi til i skønne omgivelser i Fredericia. der indbyder til åbenhed og samarbejde på tværs i det daglige.

Vores showroom
Sundhedscertificering 2016-2018

Søger du job
hos Electrolux?

Vi er altid interesseret i henvendelser fra potentielle medarbejdere, som kan bidrage til udvikling af vores virksomhed. På karrieresiden finder du alle ledige job i Electrolux, og du kan læse mere om koncernen samt hvordan vi rekrutterer. Her kan du også uploade dit CV på vores globale kandidatdatabase.

Vil du vide mere?
Så kontakt HR Manager Anne Mette Hildebrand på 79 22 12 36.

Fakta
om Electrolux Danmark

Salg og service. B2C og B2C.  120 medarbejdere. 
Her har vi samlet nogle interessante fakta om Electrolux Danmark.