Om at arbejde hos Electrolux

Electrolux' formål er at gøre en positiv forskel hver dag i menneskers liv og for vores planet.
Vores vision: Vi vil være det bedste hvidevareselskab målt af vores kunder, medarbejdere og aktionærer.

Vi er stolte over at være en del af en virksomhed med disse mål.

Medarbejderudvikling
Vi har tillid til hinanden, og vi prioriterer medarbejdertilfredshed højt. Vi tror på delt ansvar for karriere og udvikling og støtter medarbejderne i deres ønsker om videreudvikling og uddannelse. På billedet herunder ses tidligere elever, som nu er ansat i virksomheden i forskellige funktioner.

Vi er en af Danmarks bedste arbejdspladser
Vi har 4 år i træk været blandt Danmarks bedste arbejdspladser ifølge Great Place to Work Institute, og vi er meget stolte af de resultater.

I 2014 har vi besluttet ikke at deltage i Great Place to Work-undersøgelsen, da vi i stedet benytter koncernens årlige medarbejdertilfredshedsundersøgelser som udgangspunkt for vores videre arbejde med fortsat at være en af landets bedste arbejdspladser.

Electrolux - en af Danmarks sundeste arbejdspladser
Vi blev sundhedscertificeret første gang i 2011, og blev re-certificeret i 2013.

Sundhedscertifikat

I 2012 blev vi kåret til Danmarks 2. sundeste arbejdsplads. Alle medarbejdergrupper er aktivt involveret i sundhedsarbejdet og vi har et sundhedsteam, som er sammensat af medarbejdere fra alle afdelinger og funktioner.

Sundhedsteamet står for de mange sundhedstilbud, medarbejderne kan vælge imellem, og vi har en sundhedspolitik, som danner rammen om sundhedsarbejdet.

Socialt ansvar
I 2010 var vi en af de 3 virksomheder Great Place to Work Institute nominerede til en særlig CSR-pris (CSR = virksomhedens sociale ansvarlighed). Vi var indstillet til prisen for vores indsats på miljøområdet – både med vores klimavenlige produkter, formidlingen af dem og vores kampagner for at gøre opmærksom på globale miljøudfordringer. F.eks. paradokset i, at det er svært at skaffe genbrugsplast til produktion af vore støvsugere samtidigt med, at der flyder enorme øer af plastikaffald rundt i verdenshavene.
Læs mere om kampagnen Vac from the sea som vi fik en FN pris for. 

Vac from the Sea

Medarbejderudvikling
Vi har tillid til hinanden, og vi prioriterer medarbejdertilfredshed højt. Vi tror på delt ansvar for karriere og udvikling og støtter medarbejderne i deres ønsker om videreudvikling og uddannelse. 

Initiativpligt
I Electrolux har alle medarbejdere initiativpligt. Det vil sige pligt til at gøre den, der kan gøre noget ved en given problemstilling, opmærksom på, hvis der er noget, medarbejderen synes kan gøres bedre, smartere eller mere effektivt. Initiativpligten medvirker til, at vi får de gode idéer frem i lyset og kan handle på dem.

Initiativpris
Alle medarbejdere kan indstille en kollega til vores "Initiativpris". Vinderne udvælges af en gruppe medarbejdere, som alle tidligere har modtaget Initiativprisen. På billedet herover er det Randi (tv) og Tove (th), som netop har overrakt Initiativprisen til Kirsten og Gitte, som står i midten.

Initiativprisen bliver overrakt

 

Tilbage til Om os