Make it healthy

Gør det let, velsmagende og sundt

At spise er en af de vigtigste ting, som man kan gøre bedre for at beskytte sit helbred. Sund mad skal være let og en fornøjelse - og få dig til at føle dig i topform. Spis afbalanceret og vær god ved dig selv ved at undgå forarbejdet mad og selv lave din mad.


Velsmagende og sund juice

Friskpresset frugtjuice og grøntsagsjuice er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter sammenlignet med de fleste fabriksfremstillede juiceprodukter. Ved at nyde frisk juice spiser du sundere, især hvis du normalt ikke indtager meget frugt og grønt. Det er den perfekte start på dagen eller som en lækker og nærende snack til selv det mest kræsne barn.

Powertilt-bordblender

Takket være det innovative design af kande og knive får du med Powertilt-bordblenderen et perfekt resultat hver gang.


Nøddesmør - lækkert og velnærende

Nøddesmør mætter og er fyldt med proteiner. Det kan hjælpe dig med at stabilisere blodsukkeret og give dig mere energi. Tag et skridt videre end nøddesmør og prøv mandelsmør, cashewsmør eller hvorfor ikke være kreativ og lave din egen nøddeblanding? Du kan smage nøddesmøret til med et krydderi som fx kanel. Lækkert sammen med brød, frugt, grøntsager eller bare alene.

Powertilt-bordblender

Med den unikke drejefunktion holdes indholdet i blenderen afkølet under blendningen, det er afgørende ved blendning af nødder, som indeholder varmefølsomme olier.


Superbowl-smoothies

Superbowl-smoothies - smoothies i en skål. Bland smoothies og pynt med din favoritfrugt, kornprodukter, gryn og nødder.
Se Masterpiece-stavblenderen

Brug damp til at bevare næringsstofferne

Grøntsager er en sund kilde med vitaminer og mineraler, men den måde, som du koger dem på, er afgørende for hvor mange af dem, der ender på din tallerken. Som tommelfingerregel skal du holde madlavningstiden, temperaturen og mængden af væske på et minimum for at bevare næringsstofferne. Det er derfor, at dampning er den bedste måde til at tilberede de fleste grøntsager. En ekstra fordel er, at du bevarer farverne med dampningen, så dine grøntsager ser lige så godt ud, som de smager.

Combisteam Pro-ovnen

Tilbered med damp for at beskytte og fremhæve smag, ingredienser og madens udseende.