My Electrolux Care-app

Exceptionel pleje af dit tøj med din smartphone

Med My Electrolux Care-appen kan du betjene din vaskemaskine og tørretumbler fra din smartphone. Brug Care Advisor-funktionen og få eksperternes råd til, hvordan du bedst plejer dit tøj og gør det ordenligt rent. Med hjælp af My Favorites-funktionen kan du få systemet til at huske, hvilke beklædningsdele du oftes anvender.

DOWNLOAD

Fjernbetjening

Start din vask og tjek dens status ved hjælp af My Electrolux Care-appen. I appen kan du vælge dit foretrukne vaskeprogram samt Wi-Fi-symbolet. Herefter starter Remote Start Mode-funktionen automatisk. I løbet af vaskeprogrammet viser appen status på skærmen og giver dig besked, når programmet er færdigt. Med My Electrolux Care-appen har du hele tiden styr på dit vasketøj.

Care Advisor

Vask og tør ikke bare dit tøj - sørg også for at pleje det ordenligt. Brug appen til at angive hvad du vasker - hvilket stof, hvilken farve og hvor beskidt det er - så anbefaler My Electrolux Care-appen, hvilket program der passer bedst og giver automatisk maskinen besked. Det er en smart måde at give tøjet den rette pleje på. Brug den intuitive Care Advisor for at få dit tøj til at føles som nyt længere - den ved præcis, hvilket program der giver den bedste pleje til dit tøj.

Produkter med opkobling

My Favourites

My Favourites-funktionen gør det muligt at gemme vaskeindstillingerne for det tøj, du ofte vasker. Skræddersy din vaskeoplevelse så den passer netop til dig. Gem dine yndlings indstillinger og Care Advisor-programmerne ved hjælp af My Favorites. Du kan gemme op til seks vaske- og tørreprogrammer, så du altid har hurtig adgang til dem. Spar tid og vask dit tøj med ét enkelt klik.

Tjekliste

  • Apple: telefon eller tablet. Minimum iOS 8.0 eller senere version
  • Android: telefon eller tablet: Minimum Android 4.0.3 eller senere version
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz med WEP, WPA eller WPA2 AES/TKIP med internetforbindelse
  • Sørg for at signalstyrken er stærk nok, der hvor maskinen skal indstaleres
  • Hvis det er for langt fra din router, behøver du anvende en forlængerkabel