Produktdetaljer

AssistentPro køkkenmaskine i sort med stor kapacitet og kraftfuld 1200W motor, der giver overskud til alsidig tilberedning. 5,7 liter skål i rustfrit stål og 10 hastigheder.

Fordele

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM6000

AssistentPRO begynder, hvor den klassiske Assistent holdt op. De nye modeller omfatter professionelle features som f.eks. løftesystem til skål og nedtællingstimer, så du får flere muligheder i køkkenet

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM6000

Programmerbar timer med automatisk stop

Angiv den tid AssistentPRO skal tilberede i, og så stopper den automatisk, når tiden er gået. I displayet vises endvidere en optællingstimer, når du starter maskinen, så du hurtigt kan se, hvor længe maskinen har været i gang.

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM6000

Løftesystem til skål

Løftesystemet til skålen er af professionel standard, og giver mulighed for at udnytte mere af skålens størrelse, uden at det går ud over stabiliteten. Det giver også mulighed for at placere maskinen på selv smalle steder, hvor den fylder mindre, da den ikke har et vipbart hoved.

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM6000

LED lys - oplyser skålen under tilberedning

Det indbyggede LED lys gør det ekstra nemt for dig at se blandingen i skålen.

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM6000

Skål på 5,7 liter

Med den ekstra store skål på 5,7 l kan du ælte endnu mere dej. Du kan for eksempel ælte dej, der svarer til 25 croissanter, på én gang.

Electrolux - Køkkenmaskine - EKM6000

Tilbehør og skål tåler maskinopvask

Tilbehøret til Assistent samt røreskålen tåler alle maskinopvask, så du kan bruge mere tid på at nyde dine kulinariske kreationer

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes