Opdag

FreshPlus køle-/fryseskabe

Bevar din yndlingssmag

Giv din mad en længere, mere velsmagende levetid. Det er fordi, TwinTech®-teknologien anvender to kølesystemer til at holde dine ingredienser ved ideel fugtighed og temperatur. Så luften i dit køleskab kontrolleres til optimal friskhed. Den separate luft i fryseren er tør for at holde den frostfri.

Friskhed på hver hylde

Hold din mad mere velsmagende i længere tid, uanset, hvor du anbringer den. Med MultiFlow får enestående friskhed forrest, bagerst, øverst og nederst. Den sikrer en effektiv luftstrøm omkring din mad ved at holde temperatur- og fugtighedsniveauerne ensartet i køleskabet. Så din mad stadig er lækker, når du skal spise den. Og du smider mindre ud.

Fersk laksebøf før og efter stegning
TwinTech®

FreshPlus-kølefryser holder maden friskere i længere tid.

Nærbillede af Electrolux FreshPlus-fryser med mad på alle hylder

Exceptionel friskhed

Nyd fisk, der smager som friskfanget. Ikke i havet, men i dit køleskab. FreshPlus køle-/fryseskabe har et særligt rum til opbevaring af mad ved lavere temperaturer og er derfor ideelle til kød og fisk. Så din mad holdes på den rigtige temperatur, og du kan bringe de vidunderligste smagsoplevelser frem.

Dine ingredienser, på din måde

Hver ingrediens og hver ret har sin plads i det nye Electrolux CustomFlex-køleskab. Tilpas det unikke opbevaringssystem, som du ønsker med bøtter og reoler til let at ordne og optimere plads og adgang. Tænk frisk, frisk smag, hver gang.

Frisk salat fra Electrolux TwinTech-kølefryser

Salat, men ikke sådan, som du kender den

Lav salater, der er friske nok til at begejstre enhver, og glem alt om slatten, kedelig salat. Den store CrispFresh-skuffe beskytter smag og konsistens ved at holde din frugt og dine grøntsager ved en ideel fugtighed og opbevaringstemperatur. Så selvom du køber masser af friske madvarer, kan du være sikker på, at de er lækre, når du skal bruge dem.