Vores mest energieffektive hvidevarer

Spar energi derhjemme

Hvidevarer som ovne, opvaskemaskiner og vaskemaskiner er uundværlige i hverdagen og udgør en betydelig del af vores årlige energiforbrug. Hver eneste lille ændring gør en stor forskel i det store billede. Derfor udvikler vi energieffektive produkter, der kan reducere energiforbruget, gøre hverdagen nemmere og inspirere til en mere bæredygtig livsstil.

Oplev vores energieffektive hvidevarer

 • Energieffektive hvidevarer
  Energieffektive hvidevarer til køkkenet

  Find energieffektive ovne, køleskabe og opvaskemaskiner

 • Energieffektiv tørretumbler og vaskemaskine
  Vask mere energieffektivt

  Find energieffektive vaskemaskiner og tørretumblere

 • Energieffektivt køkken
  Tips til energibesparelse i dit hjem

  Find nyttige tips til, hvordan du kan reducere energiforbruget derhjemme

Hold øje med disse mærkninger

Nedenfor finder du mærkninger, der hjælper dig med at vælge energieffektive produkter, og nogle af de vigtigste fordele og funktioner i vores sortiment.

Electrolux EcoLine

Vores EcoLine-serie er udvalgt på baggrund af produkternes energieffektivitet og miljøpåvirkning i hele deres livscyklus.
Læs mere om EcoLine

EUs energimærkning

Den europæiske lovgivning rangordner produkter fra mest til mindst energieffektive, baseret på deres energiforbrug i kWh. 
Læs mere her 

Youreko

Ved hjælp af Youreko finder du det mest effektive produkt, der garanterer de største besparelser.
Læs mere om Youreko

Madlavning

Reducer energiudgifterne i køkkenet

I mange hjem er det køkkenet der står i centrum, når det gælder energiforbrug. Alt lige fra at opbevare madvarer til at tilberede gode måltider, fryse ned, genopvarme aftensmaden og vaske nemt op – det hele kører på strøm. Ved at være bevidste om, hvordan vi bruger vores hvidevarer, kan vi ikke bare reducere vores energiforbrug, men også skabe en mere bæredygtig livsstil.

 • Energieffektiv ovn
  Ovn med dampfunktion

  Spar op til 20% energi, når du laver mad i en dampovn*. Tilbered energieffektiv og smagfuld mad på en skånsom og sund måde.

 • Energieffektivt køle-/fryseskab
  Køleskab og fryser

  Ved at være opmærksomme på, hvordan vi bruger vores køleskabe og frysere, kan vi ikke kun reducere vores energiomkostninger, men også reducere madspild.

 • Energieffektiv opvaskemaskine
  Øko-opvask med et tryk

  Optimer energi- og vandforbruget med Ecometer. Nyd din middag, og lad din opvaskemaskine tage sig af rengøringen.

Vask og tørring

Forlæng levetiden på dit tøj

I vores hjem står vaskerutinerne typisk for 22% af det daglige vandforbrug. Ved at forlænge dit tøjs levetid med yderligere ni måneder kan vandforbruget, affalds- og CO2-aftrykket reduceres med mellem 20-30%². Vores vaskemaskiner og tørretumblere er designet til at rengøre dit tøj og passe bedst muligt på det, mens de bruger så lidt vand og energi som muligt.

 • Energieffektiv vaskemaskine
  Vaskemaskiner

  Med UltraWash-programmet kan du vaske rent ved 30°C og samtidig have en energibesparelse på mere end 30% sammenlignet med et 40°C bomuldsprogram.

 • Energieffektiv tørretumbler
  Tørretumblere

  Tør dit tøj ved næsten den halve temperatur sammenlignet med almindelige tørretumblere. Bevar strukturen i dit tøj længere, og reducer både energiforbruget og tørretiden.

 • Vaskemaskine med AutoDose
  Den rigtige mængde vaskemiddel hver gang

  Intet vaskemiddel går til spilde takket være AutoDoses intelligente dosering.

Designet med miljøet i tankerne

Som en af de globale ledere i vores branche er vi ikke kun en virksomhed, men også en aktør i samfundet. Hvor end vi er i verden inspirerer Electrolux forbrugere og gør det muligt at leve mere bæredygtigt.

¹ Baseret på en intern test, hvor laksefileter tilberedt med FullSteam-funktionen blev sammenlignet med traditionel tilberedning uden damp ved 170º.

² Læs mere her: https://www.electroluxgroup.com/en/better-living-35202#make-clothes