Opdag

Opvaskemaskiner

ComfortLift

Skånsomt for dig og dine tallerkener. ComfortLift hæver nederste del i opvaskemaskinen, så du nemmere kan komme til.

Se ComfortLift i aktion

ComfortLift-opvaskemaskinen er den første af sin slags, med mere bekvem adgang til tallerkenerne. Den unikke og innovative løftemekanisme til at løfte nederste del op mod brugeren gør det lettere at fylde og tømme maskinen. Se nærmere på den glidende løftefunktion, den tredelte kapacitet og det slanke og problemfrie ComfortLift-design.

 • 1
  Satellitspulearm

  Spulearm i unikt design, der giver effektiv vask og skylning hver gang. Få bugt med selv de mest utilgængelige hjørner.

 • 2
  TimeBeam®

  Status på opvaskemaskinens program og resttiden lyser elegant på gulvet.

 • 3
  ComfortRails

  Specialdæmpere gør, at kurvene i opvaskemaskinen glider på plads. Delikat, stille og skånsomt for tallerknerne.

Ikke mere vandsprøjt

Electrolux's nye AirDry-teknologi åbner automatisk din opvaskemaskine i sidste del af programmet. En naturlig måde til maksimal tørring og effektiv reduktion af vandsprøjt og energiforbrug. Nu får du helt tørre (og rene) tallerkener, når du skal til at sætte dem på plads.

I sikre hænder

SoftSpikes® og SoftGrips holder dine glas fast. Mens den specielle GlassCare 45°-vask kører ved lav temperatur. Den skyller ved 60° før skånsom afkøling. Den beskytter dine glas mod revner og ridser.

Ikke mere håndvask af glas

Til de specielle glas , som kræver mere pleje, har Electrolux udviklet sin præmierede glaskurv. Spar tid og få et skinnende rent resultat, fyldning er let med sikker opbevaring af op til 8 af dine fineste glas.

Præmieret design

ComfortLift® og fuldt integrerede opvaskemaskiner kombinerer det præmierede design med avanceret teknologi. Den unikke og innovative løftemekanisme (til at løfte nederste del op mod brugeren) har fået den prestigefyldte iF Design Award.

Find den bedste opvaskemaskine der passer til dig