Produktdetaljer

9 kg ColourCare vaskemaskine med SoftWater, som bevarer tøjets farve, og kvalitet selv efter mange tøjvaske. SteamCare giver mulighed for at dampe dit tøj for mindre krøl. UltraMix forblander sæbe og skyllemiddel inden det rammer tøjet i maskinen. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

Alle farver forbliver stærke

ColourCare System i vores PerfectCare 900-vaskemaskine renser vandet for at optimere effektiviteten af vaskemidler ved koldere temperaturer. Det giver en nænsom, men grundig vask. Det betyder endvidere, at farverne aldrig falmer, selv ikke efter mange vaske.

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

Farverne falmer ikke*

Vores ColourCare-system renser vandet, så vaskemidlerne arbejder optimalt - selv ved lave temperaturer. Det giver en nænsom, men grundig vask.

*Test for farvefasthed udført på en rød og sort polyester efter 50 vaskecyklusser ved 30 grader.

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

En tredjedel mindre krøl*

Tøjet kommer ud af maskinen mindre krøllet takket være vores SteamCare-system. Ved at tilsætte damp sidst i vaskeprogrammet “afslappes” tøjets fibre, og det bliver ca. en tredjedel mindre krøllet. Da tøjet ikke udsættes for varmen fra regelmæssig strygning, vil det se bedre ud i længere tid.

*Sammenlignet med samme maskine uden SteamCare-systemet.

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

Exceptionel tøjpleje med et klik på din smartphone

Med MyElectrolux-app’en kan du fjernbetjene dine maskiner fra din smartphone. Med Care Advisor får du ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Og med MyFavourites kan du gemme specifikke indstillinger til dit favorittøj.

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

Samme fantastiske resultater på kortere tid med MixCare på 49 min.

Effektiv vask til en blandet fyldning ved 30°C med MixCare 49 min-programmet. Parret med en 900-serie tørretumbler kan opnås en tør-til-tør cyklus på under tre timer. Den perfekte balance mellem pleje og effektivitet, med mindre påvirkning af miljøet, ved at vaske ved lavere temperaturer.

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

Stoffet ser ud som nyt i dobbelt så lang tid*

Vores SensiCare System justerer automatisk programmets indstillinger, så de tilpasses fyldningen. Smarte sensorer reducerer forbrug af tid, vand og energi, så selv små fyldninger vaskes med præcision. For en effektiv rengøring uden risiko for slitage.

*Test af farvefasthed udført af Ritex. Test nr. 15CR00099 i december 2015.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes