Produktinformation

ColourCare System i vores 900 PerfectCare vaskemaskine renser vandet så effektiviteten af vaskemidlet optimeres ved koldere temperaturer. Det giver en nænsom, men grundig vask. Det betyder, at farverne aldrig falmer, selv ikke efter mange vaske. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

Alle farver forbliver stærke

ColourCare System i vores 900 PerfectCare vaskemaskine renser vandet så effektiviteten af vaskemidlet optimeres ved koldere temperaturer. Det giver en nænsom, men grundig vask. Det betyder, at farverne aldrig falmer, selv ikke efter mange vaske.

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

Farverne falmer ikke*

Med ColourCare systemet beskyttes farverne og holdes livfulde. Det unikke filter fjerner mineraler og urenheder fra vandet, hvilket betyder, at vaske- og blødgøringsmiddel begynder at virke ved lavere temperaturer. Skånsom vask der giver fantastiske resultater, hver gang.

*Test for farvefasthed udført på en rød og sort polyester efter 50 vaskecyklusser ved 30 grader.

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

En tredjedel mindre krøl*

Tøjet kommer ud af maskinen mindre krøllet takket være vores SteamCare system. Ved at tilsætte damp sidst i vaskeprogrammet “afslappes” tøjets fibre, og det bliver ca. en tredjedel mindre krøllet. Da tøjet ikke udsættes for varmen fra regelmæssig strygning, vil det se bedre ud i længere tid.

*Sammenlignet med samme maskine uden SteamCare systemet.

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

Exceptionel tøjpleje med et klik på din smartphone

Med MyElectrolux appen kan du betjene dine maskiner fra din smartphone. Med Care Advisor funktionen får du ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Og med MyFavourites kan du gemme specifikke indstillinger til dit favorittøj.

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

Samme fantastiske resultater på kortere tid med MixCare 49min.

Effektiv vask til en blandet fyldning ved 30°C med MixCare 49min programmet. Sammen med en 900 serie tørretumbler kan en tør-til-tør cyklus på under tre timer opnås. Den perfekte balance mellem pleje og effektivitet, med mindre påvirkning af miljøet, ved at vaske ved lavere temperaturer.

Electrolux - Vaskemaskine - EW9F8661E8

Stoffet ser ud som nyt i dobbelt så lang tid*

Vores SensiCare system justerer automatisk programmets indstillinger, så de tilpasses fyldningens størrelse. Smarte sensorer reducerer forbrug af tid, vand og energi, så selv små fyldninger vaskes med præcision. For en effektiv vask uden risiko for slitage.

*Test af farvefasthed udført af Ritex. Test nr. 15CR00099 i december 2015.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone