Vasketøjstilbehør

Brug af tilbehør til dit produkt

Ligesom tøjet får et perfekt look med de rigtige sko, det rigtige ur eller en håndtaske - kan du opgradere oplevelsen af dit apparat med vores tilbehør. Optimér din maskines ydeevne og opdag en helt ny måde at pleje dit tøj.

Hold det frisk

Vores omhyggeligt udvalgte dufte giver dig den særlige duft og fornemmelse af nyvasket på få minutter.

Undgå overvask - frisk dit tøj op på kun femten minutter

Nyd den særlige fornemmelse af “nyvasket” uden at skulle køre hele programmer efter at have haft tøjet på én gang. Electrolux FreshScent er verdens første system, som frisker tøjet op med damp og dufte i stedet for vaskemiddel. Damp og vores omhyggeligt udvalgte dufte får dit tøj til at føles og dufte fantastisk.

Stablet - til din fordel

Udnyt din plads med vores stablingssæt. Stabl din tørretumbler og vaskemaskine sikkert uden behov for ekstra fastgørelser. En indbygget glidehylde gør ilægning og udtagning nem.

Køb nu

Vasketøj - på et helt nyt niveau

Soklen til vaske-tørremaskiner hæver maskinerne fra jorden og gør det nemt at lægge vasketøj i og tage det ud. Den har også en nemt tilgængelig skuffe, hvor du kan opbevare de nødvendige ting til tøjvasken. Alt, hvad du skal bruge på ét sted.

Køb nu

Det ligger i posen

Dyrebart og sart tøj beskyttes og vaskes grundigt rent med Electrolux vaskeposen.

Køb nu

Hemmeligheden bag blødt, antistatisk tøj

Tilsæt et tørretumblerark, når du tørretumbler dit tøj, og tøjet kommer blødere ud af tromlen og er nemmere at stryge. Tørretumblerark er velegnede til alle vaskbare stoffer - de mindsker krøl, forhindrer statisk elektricitet og giver tøjet en behagelig duft.

Køb nu