Vasketøjstilbehør

Vasketøjstilbehør

Brug af tilbehør til dit produkt

Ligesom tøjet får et perfekt look med de rigtige sko, det rigtige ur eller en håndtaske - kan du opgradere oplevelsen af dit apparat med vores tilbehør. Optimér din maskines ydeevne og opdag en helt ny måde at pleje dit tøj.

Hold det frisk

Vores omhyggeligt udvalgte dufte giver dig den særlige duft og fornemmelse af nyvasket på få minutter.

Undgå overvask - frisk dit tøj op på kun 25 minutter

Nyd den særlige fornemmelse af “nyvasket” uden at skulle køre hele programmer efter at have haft tøjet på én gang. Electrolux FreshScent er verdens første system, som frisker tøjet op med damp og dufte i stedet for vaskemiddel. Damp og vores omhyggeligt udvalgte dufte får dit tøj til at føles og dufte fantastisk.

Følelsen af nyvasket tøj med 96% mindre vand*

*Brug damp til at give dit tøj en opfriskning og spar mere end 40 liter per vask. Testen er udført med 1 kgs finvask på FreshScent-programmet.

Stablet - til din fordel

Udnyt din plads med vores stablingssæt. Stabl din tørretumbler og vaskemaskine sikkert uden behov for ekstra fastgørelser. En indbygget glidehylde gør ilægning og udtagning nem.

Vasketøj - på et helt nyt niveau

Soklen til vaske-tørremaskiner hæver maskinerne fra jorden og gør det nemt at lægge vasketøj i og tage det ud. Den har også en nemt tilgængelig skuffe, hvor du kan opbevare de nødvendige ting til tøjvasken. Alt, hvad du skal bruge på ét sted.

Pletter behandles effektivt

Vores Ultrasonic pletfjerner tager sig af dine pletter - alt fra spildt kaffe til klistret læbestift. Kombinationen af vand og vaskepulver sammen med ultralydsteknikken gør, at forbehandlet tøj altid opnår de bedste og mest pletfrie resultater i vaskeprogrammet. Så når tøjet vaskes, behandles det effektivt og kommer til at både føles og se nyt ud længere.

Pletfjerner fra Electrolux
Hård men skånsom

Pletfjerneren er hård og effektiv mod pletter men skånsom for dit tøj. Derfor er dit tøj velplejet og holder længere.

Det ligger i posen

Dyrebart og sart tøj beskyttes og vaskes grundigt rent med Electrolux vaskeposen.

Hemmeligheden bag blødt, antistatisk tøj

Tilsæt et tørretumblerark, når du tørretumbler dit tøj, og tøjet kommer blødere ud af tromlen og er nemmere at stryge. Tørretumblerark er velegnede til alle vaskbare stoffer - de mindsker krøl, forhindrer statisk elektricitet og giver tøjet en behagelig duft.